Сьогодні 27 липня 2024 р.

Милошевич: «Збірна України вирізняється своєю якістю»

Головний тренер нашого суперника у півфіналі плей-оф відбору Євро-2024, команди Боснії і Герцеговини, Саво Милошевич прокоментував результати сьогоднішнього жеребкування.

– Як ви прокоментуєте результати жеребкування, згідно з якими збірній Боснії і Герцеговини належить зустрітися в півфіналі з командою України?
– Україна вирізняється серед усіх чотирьох команд у плей-оф своєю якістю і тим, як вона грає. Я особисто зустрічався на полі з багатьма українськими футболістами, тому знаю, про що говорю. Наша перевага в тому, що ми прийматимемо суперника вдома, але побачимо, як складеться ця зустріч.

Подібні матчі завжди складні. Фаворита в цій парі не буде, тому що в одній грі може статися що завгодно. Ми сподіваємося, що до березня всі гравці будуть здорові. Я також бажаю цього й українській команді.

І також надсилаю свої найкращі побажання українському народу.

– Грати зі збірною Боснії і Герцеговини на її полі завжди нелегко. Чи є це значною перевагою для вашої команди?
– У Боснії і Герцеговині люди шаленіють від футболу. Він дуже популярний у країні, а національна збірна надзвичайно важлива для людей. Безумовно, на матчі буде повний стадіон і гаряча атмосфера. Ми спробуємо використати це. Але це буде важка й рівна гра. Можливо, українська команда має трохи більше шансів, але ми постараємося зробити все можливе, щоб пройти далі.

Також я буду радий зустрітися із Сергієм Ребровим. Ми давно з ним не бачилися. Я стежу за його кар'єрою. Знаю, що до цього він працював в ОАЕ. Я бажаю йому всього найкращого, звісно, за винятком нашої гри!

23 листопада 2023 15:19







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Андрій Ярмоленко. Велике інтерв'ю капітана збірної України напередодні гри з бельгійцями

 

26 червня 2024 12:18

Ілля Забарний: Україна – Бельгія, гра проти Лукаку, шанси синьо-жовтих, атмосфера ЄВРО-2024

 

23 червня 2024 20:45

Прес-конференція Георгія Судакова та Максима Таловєрова

 

23 червня 2024 11:00