Сьогодні 27 липня 2024 р.

Миколенко: «Ми на рівних зіграли з чемпіонами Європи. Дуже хороший знак для нас»

Захисник збірної України Віталій Миколенко – про результат відбору ЄВО-2024, гру з Італією та суперечливий момент з 11-метровим.

Про результат матчу з Італією
«Дійсно, ми засмучені в роздягальні. Хоч ми дуже добре зіграли, я гадаю. Так, були моменти в другому таймі, могли забити. Гадаю, головний тренер сказав правильно, що ми на рівних зіграли з чемпіонами Європи. Це дуже хороший знак для нас, що ми можемо протистояти таким командам, як Італія».

Про різницю між двома матчами з Італією
«У нас дещо змінилася тактика з ними після останнього матчу. Набагато легше було, і Зінченко мені завжди допомагав і частіше він допомагав 1 в 1. Ми, мабуть, були свіжіші, ніж в останньому матчі з ними. Було легше перекривати ці лінії та дірки в обороні.

Італійці десь грали так само. Через те, що ми змінили нашу тактику під час виходу з оборони та в обороні без м'яча... Я не тренер, але мені було легше за такої тактики».

Про пенальті в епізоді з падінням Мудрика
«Вам видніше, ви бачили повтор. Як мені здалося, у такому темпі [Мудрик] прокидав м'яч і там був фол. Але я потім говорив з Бареллою після моменту – він сказав, що спершу зіграли в м'яч, потім – у ногу. Не знаю, чи це правда, не можу давати якийсь аналіз».

Про підсумки відбіркового турніру ЄВРО-2024
«14 очок? Якщо чесно, немає різниці, скільки очок набрали за цей груповий етап. Все одно ми не вийшли напряму. Трішки сумно, що не вийшли, але я дуже пишаюся нашою збірною.

Хочу подякувати всьому персоналу, всім, хто готувався разом з нами. Ми дійсно дуже добре провели цю кваліфікацію, але не поталанило. Гадаю, ми дуже добре її провели».

Про потенційних суперників у плей-офф відбору
«Там буде жеребкування, бачив, які команди будуть. Ми тримали цей матч у голові, тому я не розраховував на плей-офф перед цим поєдинком».

21 листопада 2023 01:02







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Андрій Ярмоленко. Велике інтерв'ю капітана збірної України напередодні гри з бельгійцями

 

26 червня 2024 12:18

Ілля Забарний: Україна – Бельгія, гра проти Лукаку, шанси синьо-жовтих, атмосфера ЄВРО-2024

 

23 червня 2024 20:45

Прес-конференція Георгія Судакова та Максима Таловєрова

 

23 червня 2024 11:00