Сьогодні 27 липня 2024 р.

Зінченко: «Можемо гідно подивитися один одному в очі й потиснути руки»

Після матчу з Італією (0:0) підсумки основної частини кваліфікації підбив Олександр Зінченко. Він також оцінив шанси «синьо-жовтих» на успіх у подальших стикових матчах ЄВРО-2024.

Про враження від кваліфікації
«Які можуть бути враження. Ми не пройшли на чемпіонат Європи, але все ще є шанси [пробитися] через плей-офф. Сподівалися здобути позитивний результат. Скажу, що, окрім результату, нам вдалося показати гідну гру проти чинного чемпіона Європи.

Найголовніше – і ми говорили про це з хлопцями перед грою – зробити все так, щоб попри результат могли подивитися один одному в очі, гідно потиснути руки і сказати, що ми все зробили. Це те, що ми сьогодні зробили, але результат, на жаль, не на нашу користь».

Про зміну тактики в другому матчі з Італією
«Італійці нам завдали дуже багато проблем у першій грі через ці зони, коли вривалися з глибини між центральними та фланговим захисниками. Ми проаналізували це, і тренерський штаб вирішив внести зміни. У них було набагато менше моментів [у другому матчі]».

Про висновки від матчів групового етапу
«Звичайно, хотів би подякувати всім за підтримку, яку відчували впродовж [відбіркового] циклу. Так, ми не вийшли напряму, але у нас все ще є шанси.

Хочу також подякувати ЗСУ за те, що вони віддають своє життя та ризикують ним заради нашої свободи. Завдяки ним у нас є шанси грати у футбол. Дивимося в майбутнє з позитивом. Вважаю, що у нас хороша команда і хороші шанси вийти на ЄВРО».

21 листопада 2023 01:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Андрій Ярмоленко. Велике інтерв'ю капітана збірної України напередодні гри з бельгійцями

 

26 червня 2024 12:18

Ілля Забарний: Україна – Бельгія, гра проти Лукаку, шанси синьо-жовтих, атмосфера ЄВРО-2024

 

23 червня 2024 20:45

Прес-конференція Георгія Судакова та Максима Таловєрова

 

23 червня 2024 11:00