Сьогодні 27 липня 2024 р.

Бойко: «Макуана рухається на милицях. Йому важко»

Голкіпер житомирського «Полісся» Денис Бойко розповів, як лідер команди Бені Макуана відходить від серйозної травми та отримання тренерського диплома.

«Емоційно йому дуже важко. Те, що я бачив і вчора, і сьогодні. Він рухається на милицях. Йому важко – він дійсно засмучений. Я не знаю остаточного вердикту лікарів, тому я не буду на 100 відсотків говорити, але напевне, якийсь період він пропустить. Це втрата для нас, це втрата для команди, це втрата для тренерського штабу. Але в нас є хлопці, які кожен матч, кожен день, кожне тренування дуже гарно працюють і готові на сто відсотків замінити Бені. Так, йому важко. І ми всі його підтримуємо і бажаємо йому якомога швидше одужати», – каже голкіпер житомирян.

До речі, а ви знали, що Денис Бойко віднедавна – дипломований коуч? Днями у своєму Інстаграм 36-річний кіпер виставив фото із ліцензією тренера воротарів категорії Б.

«Я почав вчитися ще в минулому році, коли отримав важку травму. Коли було відновлення, у мене був час і я вирішив, що його потрібно використати з користю. І почав вчитися. Я отримав ліцензію звичайну тренерську Б-категорії і також отримав голкіперську ліцензію категорії Б. Там усього дві категорії, а у звичайній – три. Я вже не молодий гравець і, можна й так сказати, я думаю про своє майбутнє, що буде далі. Я себе хочу бачити тільки в футболі. Я не знаю, ким я буду, що я буду робити конкретно після завершення ігрової кар’єри – зараз у мене думки тільки про футбол, тому що я маю в собі сили і натхнення, щоб грати у футбол. Не знаю, скільки я буду грати, але закінчувати я точно не хочу і навіть про це не думаю. Але краще зробити це зараз, коли в тебе є вільний час, ніж робити це потім, коли ти вже по факту закінчиш кар’єру і тобі все одно доведеться цей шлях проходити», – каже Денис.

1 березня 2024 10:19







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

LIVE. 20:00. Шахтар – Динамо З (Хорватія). Огляд матчу

 

27 липня 2024 09:10

Турнір чотирьох за путівку до УПЛ, 1/2 фіналу. Епіцентр – Минай. Огляд матчу

 

26 липня 2024 20:03

Турнір чотирьох за путівку до УПЛ, 1/2 фіналу. Лівий берег – Металіст 1925. Огляд матчу

 

26 липня 2024 20:00