Сьогодні 27 липня 2024 р.

Капінус: «Металісту 1925» вже немає що втрачати»

Захисник «Металіста 1925» Дмитро Капінус розповів про очікування від матчу проти «Миная», вплив підписання контракту та враження від нових вимог від гри на його позиції:

– Дмитре, як проходить підготовка до матчу з «Минаєм»?
– Усі хлопці дуже серйозно налаштовані. Підготовка така, що на бойову гру налаштовуємося, бо знаємо, що «Минай» – це бойова команда. У них прийшов новий головний тренер. Тому там хлопці стараються, оскільки вони на останньому місці в турнірній таблиці. Буде дуже важкий бій.

– Що можеш сказати про «Минай»? 
– Ми бачили, що вони у 5 захисників грають, без флангових нападників. Буде цікаво подивитися, як вони це все будуть виконувати.

– Чи не тисне на команду те, що всі від вас очікують перемоги? 
– Я думаю, що тисне трошки. Але це не буде нам заважати, бо вже немає що втрачати. Потрібно тільки перемагати, потрібно брати три залікових бали.

– У минулому сезоні ти травмувався проти «Миная». Були пошкодження вже й протягом цього сезону. Як зараз себе почуваєш, всі ці проблеми вдалося лишити позаду?
– Так, дякувати Богу, все добре. Я пам'ятаю той момент, коли в матчі проти «Минаю» травмувався. Дуже серйозна травма була, але зараз все добре, тому готуюсь до гри?

– Підписання повноцінного довготривалого контракту з «Металістом 1925» – додає впевненості, наснаги, мотивації?
– Звісно. Підписав повноцінний контракт, тепер можна розраховувати на цей клуб, не думати про те, що це оренда, не знаєш, куди підеш завтра. Тепер повністю віддаюсь клубу.

– Наскільки тобі вдалося призвичаїтися до вимог нового тренерського штабу? Здається, тут фланговий захисник має більше працювати, але і більше в атаку ходити?
– Так, трошки більше треба бігати, але й більше в атаку підключаєшся. Це мені імпонує. Тому все гаразд.

1 березня 2024 18:35







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

LIVE. 20:00. Шахтар – Динамо З (Хорватія). Огляд матчу

 

27 липня 2024 09:10

Турнір чотирьох за путівку до УПЛ, 1/2 фіналу. Епіцентр – Минай. Огляд матчу

 

26 липня 2024 20:03

Турнір чотирьох за путівку до УПЛ, 1/2 фіналу. Лівий берег – Металіст 1925. Огляд матчу

 

26 липня 2024 20:00