Сьогодні 27 липня 2024 р.

«Кривбас» підписав нові контракти з чотирма гравцями

ФК «Кривбас» вже працює над формуванням складу з прицілом на новий сезон. Клуб підписав нові контракти з чотирма виконавцями. Це воротар Богдан Хома, та півзахисники: капітан команди Дмитро Хомченовський, Максим Задерака і Юрій Вакулко.

Нова угода Хоми розрахована на 4 роки, інших футболістів – на 1 рік. Як підкреслив генеральний директор ФК «Кривбас» Володимир Баєнко, ці гравці є невідʼємною частиною червоно-білої родини: «Робота хлопців цілком влаштовує, як тренерський штаб, так і керівництво, тому ми запропонували їм пролонгувати контракти».

«Дуже задоволений залишитись в команді ще як мінімум на рік та щасливий бути частиною команди. Впевнений, у нас ще все попереду. Найближчі плани – продовжувати прогресувати разом з «Кривбасо–м» та йти разом до високих результатів»,  відзначає Дмитро Хомченовський.

«Хочу подякувати керівництву та тренерам за довіру. Разом ми досягнемо найвищих результатів. З Юрієм Миколайовичем працюю вже два роки, і наш прогрес дуже помітний, тому ми продовжимо йти до майбутніх перемог», – впевнений Максим Задерака.

«Радий, що все склалось як треба та я підписав нову угоду з «Кривбасом». У подальшому буду робити все від себе залежне, щоб моя гра влаштовувала клуб. Сподіваюсь, отримаю свій шанс в основі вже у найближчих турах», – резюмував Богдан Хома.

«Я з «Кривбасом» ще як мінімум на рік і це дуже класно. Найближчі плани – успішно виступити в дебютному єврокубковому сезоні. «Кривбас» для мене зараз як друга родина, почуваю себе в Кривому Розі дуже комфортно», – підкреслив Юрій Вакулко.

18 травня 2024 10:19







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

LIVE. 20:00. Шахтар – Динамо З (Хорватія). Огляд матчу

 

27 липня 2024 09:10

Турнір чотирьох за путівку до УПЛ, 1/2 фіналу. Епіцентр – Минай. Огляд матчу

 

26 липня 2024 20:03

Турнір чотирьох за путівку до УПЛ, 1/2 фіналу. Лівий берег – Металіст 1925. Огляд матчу

 

26 липня 2024 20:00