Сьогодні 27 липня 2024 р.

Юсов: «Такий старт «Руху» не є випадковим»

Нападник «Металіста 1925» Дмитро Юсов в інтерв’ю прес-службі Прем’єр-ліги розповів про останні новини з харківського клубу, свій переможний гол у ворота ЛНЗ, а також поділився думками щодо прийдешнього матчу проти «Руху».

– Позаду 5 турів чемпіонату, який з цих матчів ти би заніс команді в актив, а який став найскладнішим?

– Звісно, що можна занести до активу переможні матчі, але за змістом гри, напевно, що ці матчі ще попереду. Щодо найскладнішого поєдинку, то вони усі складні, немає легких суперників у чемпіонаті України.

– Днями інфопростір сколихнули тривожні новини щодо фінансування команди, однак проблему вдалося швидко вирішити. Наскільки ця історія вплинула на моральний стан команди?

– Тиждень, дійсно, видався напруженим, усі переживали, різні думки були, дуже раді, що все стабілізувалося та клуб буде жити й надалі.

– У минулому турі ти забив вирішальний м'яч своєї команди. Чи бувало таке в твоїй кар'єрі раніше? Наскільки важким суперником виявився ЛНЗ?

– Так, звісно, були такі матчі. Якщо чесно ,то «ЛНЗ» заслуговували на забиті м’ячі і не награли на поразку, але в той день удача була на нашому боці.

– Що думаєш про різкий старт Руху у чемпіонаті? Чи буде цей матч викликом для вас?

– Вважаю, що такий старт «Руху» не є випадковим, команда досить молода, але вже має досвід. Вони перемогли дуже міцні команди. Тому очікую цікавого протистояння з ними.

– Ти родом з Мелітополя. Як переживаєш той факт, що це місто тимчасово непідконтрольне Україні? Чи отримуєш зворотній зв'язок звідти від друзів та рідних? Чи слідкують вони за твоїми матчами?

– Переживаю з цього приводу, що не маю можливості приїхати до рідного міста, але сподіваюсь на те, що ця ситуація зміниться. Рідні за усіма матчами слідкують.

– Поточний чемпіонат України за твоїми відчуттями сильніший за попередній?
– Напевно, що так, мушу погодитися з цим твердженням. На мій погляд, цей чемпіонат має бути дуже цікавий.

3 вересня 2023 13:16







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

LIVE. 20:00. Шахтар – Динамо З (Хорватія). Огляд матчу

 

27 липня 2024 09:10

Турнір чотирьох за путівку до УПЛ, 1/2 фіналу. Епіцентр – Минай. Огляд матчу

 

26 липня 2024 20:03

Турнір чотирьох за путівку до УПЛ, 1/2 фіналу. Лівий берег – Металіст 1925. Огляд матчу

 

26 липня 2024 20:00