Сьогодні 27 липня 2024 р.

Шестаков: «Коли немає перемог – настрій у всіх не дуже»

Нападник рівненського «Вереса» Михайло Шестаков проводить свій шостий поспіль сезон у складі червоно-чорних. За цей час футболіст виграв з командою Першу лігу, забив 36 м’ячів і провів вже понад пів сотні матчів в УПЛ. Сезон-2023/2024 – перший у кар‘єрі нападника, в якому він поки не забивав (13 матчів, 1 асист).

Про важливість підготовки до наступної офіційної гри проти «Металіста 1925», психологічну обстановку всередині команди та власну результативність Михайло Шестаков розповів інформаційній службі народного клубу.

– Михайле, як зараз налаштовуєтеся на важливий матч проти Металіста 1925? Двотижнева міжнародна пауза в чемпіонаті – це для команди плюс, чи мінус?

– Максимально налаштовуємося на поєдинок проти Металіста 1925. Вважаю, контрольна гра проти Колоса допоможе підтримати ігровий тонус і не ламати тижневий тренувальний цикл. Розуміємо, наскільки важливий для нас матч із харків'янами. Кому більше на користь пауза у чемпіонаті на матчі збірних? Для нас, напевно, це плюс. Є час, щоб повноцінно повернулися до роботи хлопці, які мали пошкодження.

– Яка зараз психологічна обстановка всередині команди. Як сприймаєш критику вболівальників в соцмережах? 

– Звичайно, коли немає перемог – настрій у всіх не дуже. Але ми працюємо над собою, наполегливо тренуємося і віримо, що все можливо виправити. До критики ставлюся спокійно, вона мене мотивує.

– Нинішній сезон – перший за час твого перебування в команді, коли поки не вдалося забити – як вважаєш, в чому причина?

– Так, я поки не відзначився голом у цьому сезоні. Дуже злий на себе, тому що в попередніх матчах були хороші шанси забити. Причину шукаю в собі і намагаюся це виправити.

– Головний тренер Сергій Лавриненко часто використовує тебе на фланзі – як почуваєшся на цій позиції? 

– Сучасний футбол вимагає універсальності. Кожен футболіст повинен вміти грати на різних позиціях. У Вересі я завжди грав на позиції центрального нападника, але за свою кар'єру я також багато грав на фланзі. Тому почуваюсь там цілком нормально.

– Чи слідкуватимеш за грою збірної України проти Італії? Чого очікуєш від цієї гри? 
– Звичайно, буду стежити за нашою збірною. Як і всі вболівальники – очікую хорошої гри і бажаю нашій команді лише перемоги.

18 листопада 2023 22:29







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

LIVE. 20:00. Шахтар – Динамо З (Хорватія). Огляд матчу

 

27 липня 2024 09:10

Турнір чотирьох за путівку до УПЛ, 1/2 фіналу. Епіцентр – Минай. Огляд матчу

 

26 липня 2024 20:03

Турнір чотирьох за путівку до УПЛ, 1/2 фіналу. Лівий берег – Металіст 1925. Огляд матчу

 

26 липня 2024 20:00