Сьогодні 27 липня 2024 р.

Іващенко: «Тяжко «Оболоні» даються забиті м’ячі»

Київське «Оболонь» напередодні поступилась полтавській «Ворсклі» (1:3) на полі суперників у рамках двадцять дев’ятого туру української Прем’єр-ліги. Після завершення гри головний тренер «пивоварів» Валерій Іващенко прокоментував виступ власної команди.

«Пропустили два необов’язкові м’ячі десь за рахунок кваліфікації футболістів Ворскли. Вони зробили з нічого ці моменти і було вже тяжко відіграватись, але хлопці старались, намагались щось зробити.

Тяжко нам даються забиті м’ячі. Якби першими забили, то пішла б зовсім інша гра. Питань до хлопців немає – усі старались. Десь тиск дає про себе знати.

Інші команди когось купують, проводять трансфери, а потім із цього матеріалу складається якась футбольна думка. Ми ж із деякими хлопцями працюємо ще з Першої ліги.

Ті гравці, які вийшли до УПЛ, заслуговували грати в ній. У нас бойовита молода команда. Навіть із «Шахтарем» і «Динамо» намагаємось грати у футбол. Також не вистачає досвіду, потрібен час.

Добре почали. Через тривоги втрачали концентрацію. Проґавили моменти й суперники забили нам два м’ячі. Намагалися знайти моменти, щоб вирівняти гру, але «Ворскла» грала по рахунку, сіла і дала ініціативу і чекала свої моменти на контратаках», – заявив український фахівець.

20 травня 2024 12:37







Матеріали на тему

Україна, 29-й тур. Битва аутсайдерів і єврокубкові вакансії
19 травня 2024 20:17




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

LIVE. 20:00. Шахтар – Динамо З (Хорватія). Огляд матчу

 

27 липня 2024 09:10

Турнір чотирьох за путівку до УПЛ, 1/2 фіналу. Епіцентр – Минай. Огляд матчу

 

26 липня 2024 20:03

Турнір чотирьох за путівку до УПЛ, 1/2 фіналу. Лівий берег – Металіст 1925. Огляд матчу

 

26 липня 2024 20:00