Сьогодні 27 липня 2024 р.

Пономарьов: «Полісся» швидко розвивається, це серйозний суперник»

Головний тренер «Руху» Віталій Пономарьов прокоментував підготовку команди до першого офіційного матчу у 2024 році проти житомирського «Полісся».

– Всі бачать, як швидко розвивається «Полісся» і який це серйозний суперник. Житомиряни претендують на єврокубки, провели хорошу трансферну кампанію та добре підготувались на зборах. Ми очікуємо складної, але цікавої гри.

«Рух» аналізує кожного суперника і спостерігав, як команди готувались взимку. Втім підготовчий період дуже відрізняється від офіційних матчів. Часто на зборах команди грають під навантаженням, проте все ж можна помітити загальні ігрові моменти.

Ми підписали Клайвера, бо він дуже хороший футболіст, але йому ще потрібен час на адаптацію. У нього чудові якості, Клайвер молодий та талановитий гравець. Якщо він добре працюватиме, то зможе допомогти нам і підсилить «Рух».

Я задоволений тим, як наша команда провела зимові збори і вкотре наголошую, що ми виконали все, що попередньо планували. Наразі команда добре підготовлена, але у футболі важко щось передбачити, тож оцінку нашій роботі дадуть результати в офіційних матчах.

Хочеться отримувати підтримку від вболівальників. Гравці демонструють зовсім інший футбол, коли є глядачі на трибунах. Кожен з нас підтримує повернення фанатів на трибуни. Думаю, що й вболівальники тішаться, що тепер вони будуть ближчими до клубу. 

24 лютого 2024 17:29







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

LIVE. 20:00. Шахтар – Динамо З (Хорватія). Огляд матчу

 

27 липня 2024 09:10

Турнір чотирьох за путівку до УПЛ, 1/2 фіналу. Епіцентр – Минай. Огляд матчу

 

26 липня 2024 20:03

Турнір чотирьох за путівку до УПЛ, 1/2 фіналу. Лівий берег – Металіст 1925. Огляд матчу

 

26 липня 2024 20:00