Сьогодні 27 липня 2024 р.

Шищенко: «Рахунок мав би бути 10:1»

Головний тренер «Полісся» Сергій Шищенко прокоментував нічию із «Металістом 1925».

«Чудова гра. Я дуже вдячний за ту гру, яку ми показали сьогодні. Це був той футбол, який я хочу бачити: агресивний, хороший перехід від оборони до атаки і так само з атаки в оборону. Я дуже задоволений грою, ставленням. Виходило те, що ми і планували. Але це футбол і останні хвилини матчу – це була маленька трагедія, з якою ми справимось і будемо готуватись на останній матч сезону з «Шахтарем». Ми планували заміни. Рахунок, насправді мав би бути 10:1, або 12:1. Якби ми забили усі ці м’ячі, я думаю, це була б закономірна перемога і рахунок. Але це футбол і від таких ситуацій він стає цікавішим.

Те, що все вирішується наприкінці чемпіонату – це чудово, це підвищує рівень чемпіонату. Загалом цьогоріч цікаво подивитись, як ситуація розвиватиметься в верхній частині турнірної таблиці, але так само і в нижній частині. Дуже цікавий чемпіонат для гравців і для команд. Я думаю, що в останньому турі буде дуже цікаво.

В останньому турі треба буде тільки вигравати, хлопці відпочинуть від цієї гри і ми продовжимо підготовку до останнього матчу сезону. Поки будуть шанси, ми будемо боротись за єврокубки. Я дуже вдячний вболівальникам за підтримку на сьогоднішній грі. Для нас це дуже важливо і отримуємо дуже багато емоцій від них. Я думаю, що на останню гру з «Шахтарем» буде ще більше підтримки вдома. Ми будемо прагнути перемогти «Шахтар», – сказав Сергій Шищенко.

19 травня 2024 19:53







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

LIVE. 20:00. Шахтар – Динамо З (Хорватія). Огляд матчу

 

27 липня 2024 09:10

Турнір чотирьох за путівку до УПЛ, 1/2 фіналу. Епіцентр – Минай. Огляд матчу

 

26 липня 2024 20:03

Турнір чотирьох за путівку до УПЛ, 1/2 фіналу. Лівий берег – Металіст 1925. Огляд матчу

 

26 липня 2024 20:00