Сьогодні 27 липня 2024 р.

Перша ліга, 16-й тур. «Металіст» перервав безвиграшну серію

Шістнадцятий тур у Першій лізі розпочався протистоянням в Івано-Франківську, де «Прикарпаття» приймало «Металіст». 

Господарі у хорошому настрої підходили до цього матчу. Їх безпрограшна серія тривала в чемпіонаті 11 ігор: 5 перемог та 6 нічиїх. А ось харків'яни не могли виграти одинадцять.

Початок зустрічі шокував багатьох. Бусько потужно пробивав з-за меж штрафної і м'яч з рикошетом від Рязанцева залетів у ворота – 0:1. До перерви господарі намагалися відігратися, але досягнути свого не змогли. Варто віддати належне харків'янам, які максимально уважно грали у захисті. Голкіпери залишалися без роботи. Головний бомбардир "Прикарпаття" Хома мовчав. Наприкінці тайму міг забивати Багачанський, але він не влучив у площину воріт.

На 59-й хвилині м'яч влучив у руку Багачанському після подачі кутового і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий реалізував Цюцюра – 1:1. Суперникик наприкінці зустрічі намагалися вирвати перемогу, але занадто поспішали. На 78-й хвилині помилилися захисники господарів, а Рязанцев реалізував вихід один на один – 1:2. У підсумку, надважлива перемога гостей, які востаннє перемагали ще у четвертому турі.

Поєдинок тернопільської «Ниви» та «Поділля» – сусідів у турнірній таблиці, які цей сезон ніяк не можуть занести собі в актив, завершився «сухою» нічиєю. Ближчими до голу були футболісти господарі, але блискуче відіграв голкіпер хмельничан Дмитро Непогодов.

Інші матчі туру відбудуться переважно о неділю,12 листопада.

10 листопада

Група А

ПРИКАРПАТТЯ – МЕТАЛІСТ – 1:2
Голи:
Цюцюра (60, з пенальті) – Бусько (2), Рязанцев (78).

НИВА Тернопіль – ПОДІЛЛЯ – 0:0

Турнірна таблиця

10 листопада 2023 17:28







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 10-й тур. ТОП-5 голів

 

30 травня 2024 09:00

Перша ліга, другий етап. 9-й тур. ТОП-5 голів

 

22 травня 2024 09:00

Перша ліга, другий етап. 8-й тур. ТОП-5 голів

 

14 травня 2024 21:10