Сьогодні 27 липня 2024 р.

Перша ліга. «Металург» громить «Кремінь» і виходить на третє місце

У перенесеному матчі восьмого туру Першої ліги зустрічалися третя та четверта команда східної групи. Перемога дозволяла обом колективам майже на 100% гарантувати собі місце у топ-4. Нагадаємо, що саме перші чотири колективи навесні змагатимуться за вихід в УПЛ.

Вже на початку зустрічі гості відкрили рахунок. Владислав Дворовенко з-за меж штрафної потужним ударом в один дотик відправив м'яч у сітку – 0:1. Красивий гол у виконанні 25-річного захисника. До цього Владислав ще не забивав.

Вже через десять хвилин після прострілу Сидорова відзначився Єгор Шалфєєв – 0:2. Що робили захисники, які дозволили гравцю «Металурга» забити у порожні ворота?..

Підопічні Локтіонова після провального старту протистояння почали більше контролювати м'яч, але з конструктивом у першому таймі у господарів були суттєві проблеми. Мало хто очікував на таку невиразну гру кременцузького колективу. Відразу після свистка на перерву пролунала повітряна тривога.

На 29-й секунді другого тайму підопічні Микитина довели рахунок до розгромного. Сидоров віддав на Могильного, який з декількох метрів переграв Єрмолова – 0:3. Цей гол остаточно зламам кременчузький колектив. Через десять хвилин підопічні Локтіонова пропустили четвертий м'яч. Могильний скористався черговою помилкою захисту «Кременя» і буквально розстріляв ворота – 0:4. Забити хоча б гол престижу господарі не змогли.

Таким чином, «Кремінь» вперше за шість матчів програє, а «Металург» виходить на третє місце у групі.

Перша ліга. 8-й тур

Кремінь – Металург – 0:4
Голи: Дворовенко (4), Шалфєєв (14), Могильний (46, 55)

16 листопада 2022 15:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 10-й тур. ТОП-5 голів

 

30 травня 2024 09:00

Перша ліга, другий етап. 9-й тур. ТОП-5 голів

 

22 травня 2024 09:00

Перша ліга, другий етап. 8-й тур. ТОП-5 голів

 

14 травня 2024 21:10