Сьогодні 27 липня 2024 р.

Перша ліга. Туреччина для заможних, селекція «Краматорська», «Прикарпаття» та «Ниви»

Етапи підготовки до весняної частини сезону представники вітчизняної Першої ліги спланували залежно від фінансових тилів.

Більш заможні нині дислокуються в Туреччині, де мають змогу тренуватися й грати на натуральних полях. Зокрема, «Полісся» навіть стало володарем головного призу на турнірі, де, окрім першолігового «Mеталіста», його конкурентами були й елітні «Верес» та «Чорноморець».

А от у «Кривбасу», за який більше не буде виступати легіонер Mілян Говедаріца, та «Агробізнесу» неочікувано виникли проблеми із завершенням атак. Це відразу позначилося на результатах: криворіжці поступилися «Інгульцю» – 0:1 та «Десні» – 0:2, а подоляни – данському «Нестведу» – 0:3 та «Mинаю» – 0:1.

Футболісти «Краматорська» ще тільки збираються до Туреччини, виліт заплановано на 25 лютого. До речі, серед спаринг-партнерів «містян» будуть і наші «Альянс» та «Поділля». Зимовими новачками «Краматорська» вже стали Сергій Швець та Mаксим Гавриленко з «Полісся», Артем Цурупін з «Олімпіка» та Mаксим Бабійчук із «Вереса».

Також планує вирушити за кордон, до сусідньої Угорщини, й «Ужгород». Упродовж тижня він проведе три спаринги. Перед від’їздом підопічні Богдана Блавацького в контрольному матчі розійшлися миром (0:0) із «Волинню», яка підсилилася досвідченим Віталієм Бойком із «Кременя».

Що ж до «Прикарпаття» та «Ниви», то вони готуватимуться до нових випробовувань в Україні. За іванофранківців знову виступатиме універсал Богдан Оринчак, який минулої осені захищав кольори «Полісся». Він уже грав за «Прикарпаття» з 2016-го до 2019 року.

А в тернопільській команді зараз перебувають на перегляді четверо потенційних новачків, найвідоміший серед яких – Данило Сухоручко, що раніше виступав за «Чорноморець». На жаль, на одному з останніх тренувань зазнав травми один із провідних гравців – Владислав Дворовенко.

22 лютого 2022 10:58







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 10-й тур. ТОП-5 голів

 

30 травня 2024 09:00

Перша ліга, другий етап. 9-й тур. ТОП-5 голів

 

22 травня 2024 09:00

Перша ліга, другий етап. 8-й тур. ТОП-5 голів

 

14 травня 2024 21:10