Сьогодні 27 липня 2024 р.

Кубок України, 1/4 фіналу. Чорноморець – Зоря. Анонс матчу

Програму чвертьфіналів Кубка України продовжує зустріч «Чорноморця» та «Зорі».









«ЧОРНОМОРЕЦЬ» (Одеса) – «ЗОРЯ» (Луганськ)
1 листопада, початок – о 15:00
Одеса, стадіон «Чорноморець».
Головний арбітр
– Микола Балакін (Київська обл.)
Пряма трансляція
YouTube-канал «Чорноморця»

Рідкісний приклад статусної гри в українському футболі. «Чорноморець» та «Зоря» брали трофеї ще в чемпіонаті СРСР, досягали численних успіхів в українському футболі, за них, звичайно ж, грали дуже багато збірникiв та зіркових гравців. При цьому, що за нинішніх часів привід для гордості, обидві команди не зіпсували собі біографію аферами з банкрутством, воскресінням, стартом з нижчих ліг та ін.

«Чорноморець» має нагоду вперше за багато років фінішувати вище «Зорі» у чемпіонаті. Луганський клуб у принципі йде дуже низько: помилка з тренером на самому старті та втрата ключових гравців відкинули його на проміжне 14-те місце. Григорчук теж не має в своєму розпорядженні топового складу, але він працює другий сезон, встиг донести до гравців свої ідеї – і в змозі розчавлювати суперника за суперником своїм пресингом.

Плюс до цього «Чорноморець» дуже сильний удома. Із шести домашніх матчів цього сезону одесити виграли п'ять, а шостий звели внічию. Не втрималося навіть «Динамо», яке з Ярмоленком у складі виглядало дуже грізною силою. Єдиною командою, яка встояла на «Чорноморці», була... саме «Зоря». Так-так, матч в Одесі – один із небагатьох на рівні УПЛ, які луганці можуть занести собі в актив.

Немає жодних сумнівів, що «Чорноморець» сьогодні битиметься до кінця і докладе максимум зусиль. Він це продемонстрував раніше, коли 120 хвилин рубався проти «Лівого Берега» і на останніх хвилинах дотискав «Кривбас». Не дуже очевидно, чим зумовлена така ставка (обидва кубкові подвиги обернулися осічками у наступних турах чемпіонату – не вірять, що вдасться пробитися до єврокубків через УПЛ?), але це просто факт: «Чорноморець» задіює максимум ресурсів, щоб дійти у Кубку до кінця.

А ось наскільки цікавий Кубок «Зорі» – питання відкрите. Цей турнір – один із трьох, у яких вона бере участь. На такій високій стадії вона багато в чому через жереб: на попередній стадії витягли найскромніший «Маріуполь» з першої ліги. У єврокубках кожне очко приносить серйозні гроші, а вдалий старт дозволяє сподіватися на євровесну... З іншого боку, Кубок України – останній шанс луганчан кваліфікуватися до єврокубків наступного сезону, тож ми можемо розраховувати на найсерйознішу боротьбу.

Орієнтовні склади:

Чорноморець:
Варакута, Путря, Салюк, Єрмаков, Брагару, Кузик, Васильєв, Шпорн, Бадібанга, Ієде, Штогрін.

Зоря: Турбаєвський, Снурніцин, Жордан, Данченко, Батагов, Яцик, Азіангбе, Мичин, Кірюханцев, Горбач, Герреро.

1 листопада 2023 13:10







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/2 фіналу. Полісся – Ворскла. Огляд матчу

 

04 квітня 2024 21:46

Кубок України, 1/2 фіналу. Шахтар – Чорноморець. Огляд матчу

 

03 квітня 2024 21:52

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Огляд матчу

 

02 листопада 2023 18:30