Сьогодні 27 липня 2024 р.

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія. Анонс матчу

У третьому матчі 1/4 фіналу Кубка України між собою зіграють двоє представників української Прем'єр-ліги – житомирське «Полісся» та «Олександрія».



«Полісся» (Житомир) – «Олександрія»
2 листопада, початок матчу – о 15:00
Житомир, Центральний міський стадіон «Полісся»
Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)
Арбітр VAR: Максим Козиряцький (Запоріжжя)

Трансляція – клубний Youtube-канал ФК «Полісся»

«Полісся»
Справи у національній першості у команди Юрія Калітвінцева йдуть чудово. Мало хто перед початком цього сезону міг спрогнозувати, що новачок УПЛ після 12-ти турів буде одним з лідерів турнірной таблиці.

«Вовки» набрали потужну форму, і після нульової нічиєї у Ковалівці здобули три поспіль перемоги. Зокрема «Полісся» на своєму полі у напруженому матчі обіграв київське «Динамо» – 3:2. А на виїзді команда з Житомира здолала полтавську «Ворсклу» (3:0) та луганську «Зорю» (1:0). Слід відзначити, що в останніх двох турах чемпіонату «вовки» здобули «сухі» перемоги.

Що стосується Кубка, то у 1/16 «Полісся» досить впевнено обіграв «Агробізнес» з Першої ліги (2:0). А ось у 1/8 все було значно складніше. На цій стадії «вовки» зустрічалися з віце-чемпіоном України «Дніпром-1». У тій зустрічі дніпряни першими відкрили рахунок, а підопічним Калітвінцева вдалось перевести гру до овертаймів лише на 90+2, завдяки голу Богдана Кушніренка. У підсумку «Полісся» виявилось сильнішим у серії пенальті – 5:4.

Орієнтовний склад «Полісся»: Бойко, Шабанов, Чоботенко, Шаповал, Тейлор, Танковський, Мустафаєв, Кушніренко, Козак, Макуана, Аріелсон.

«Олександрія»
Команда Руслана Ротаня знаходиться в жахливій формі. «Містяни» добре стартували у цьому сезоні УПЛ, здобувши дві мінімальні домашні перемоги над криворізьким «Кривбасом» та харківським «Металістом» 1925. Однак після цього «жовто-чорних» очікував повний крах. В рамках УПЛ «Олександрія» не може здобути перемогу з 5-го серпня (!).

За цей період команда з однойменного міста зазнала 6 поразок. Підопічні Ротаня мало забивають і багато пропускають. У останніх 3-х турах роботу в обороні вдалось налагодити, однак «Олександрія» у матчах з ЛНЗ, «Колосом» та «Рухом» не зуміла жодного разу вразити ворота суперника.

У Кубку України «вовки» стартували зі стадії 1/8. На цьому етапі «Олександрія» у досить курйозному матчі мінімально здолала львівський «Рух». Все вирішив автогол гравця «левів» Марко Сапуги на 90+4-й хвилині.

Орієнтовний склад «Олександрії»: Єрмаков, Савченко, Сігєєв, Калітвінцев, Шулянський, Андрійчук, Логінов, Скорко, Мартинюк, Шостак, Михайленко.

Останні особисті зустрічі
Загалом у своїй історії команди зустрічалися 17 разів. Однак 16 поєдинків пройшли в далекі 90-ті. Та ще і в рамках Першої ліги України. У той період «Полісся» здобуло 4 перемоги, ще 6 разів була сильнішою «Олександрія» та ще 6 разів колективи розійшлись миром.

Єдиний очний матч у елітному дивізіоні «Полісся» та «Олександрія» провели на початку цього сезону УПЛ. 26-го серпня в рамках 5-го туру команда Юрія Калитвинцева на виїзді переїхала підопічних Руслана Ротаня з рахунком 3:0.

2 листопада 2023 09:27







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/2 фіналу. Полісся – Ворскла. Огляд матчу

 

04 квітня 2024 21:46

Кубок України, 1/2 фіналу. Шахтар – Чорноморець. Огляд матчу

 

03 квітня 2024 21:52

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Огляд матчу

 

02 листопада 2023 18:30