Сьогодні 1 червня 2024 р.

Гвардіола надіслав подарунок українським військовим

Головний тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола відповів на подарований Олегом Смалійчуком м’яч, яким той зіграв у футбол з українськими військовими на фронті.

«Пам’ятаєте історію, як наші воїни віддячили Пепу за підтримку України? Смалійчук зіграв в футбол з ними на передовій, зробив з цього круте відео про нашу війну і зібрав подяки військових на м’ячі, який передав Гвардіолі.

Мяч таки дійшов до Пепа! Він розчулився і ще раз підтримав Україну – теж відправив подарунок і записав відео:

«Олег, я отримав твій подарунок. Велике спасибі тобі і твоїм хлопцям за відео, яке ви прислали, воно глибоко зворушило мене.

Я теж хочу відправити тобі м’яч – сподіваюся, він до тебе дійде. Коли отримаєш його, пришли мені ще одне відео) Цей м’яч для тебе і твоїх друзів підписали всі гравці Ман Сіті, які виграли останній чемпіонат Англії.

Звісно, я бажаю вам всього найкращого. Сподіваюсь, ця війна скоро закінчиться і ви повернетесь до нормального життя, до своїх близьких!»

Смалійчук каже, що м’яч розіграють серед підписників інстаграм-сторінки його благодійного фонду Futuro, який допомагає переселенцям», – повідомляє Telegram-сторінка ютуб-проекту «Клуб диванних критиків».

7 липня 2022 14:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЄВРО-2025 серед жінок. Відбір. Група B4. Вельс – Україна. Увесь матч

 

31 травня 2024 09:00

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 827-го дня повномасштабної війни

 

30 травня 2024 21:20

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 826-го дня повномасштабної війни

 

29 травня 2024 21:36