Сьогодні 27 липня 2024 р.

«Динамо» Київ – 97 років!

У день свого заснування київський клуб на своєму офіційному сайті відзначив кожного, хто зробив внесок в історію «Динамо», а також віддав особливу шану тим уболівальникам біло-синіх, хто зараз зі зброєю в руках боронить Україну на фронті, та ЗСУ та іншим силам оборони. 

97 років тому, 13 травня 1927-го, відбулася історична подія, яка вважається днем ​​заснування київського «Динамо». 

Цьогорічний день народження славетний київський клуб відзначає у складний для України час і разом з усією країною докладає максимум зусиль, аби наблизити перемогу у війні. 

Незважаючи на всі складнощі військового часу клуб розвивається, вдосконалюючи свою інфраструктуру. Багато уваги приділяється вихованню нових талантів, які прославлятимуть Україну – над цим щодня працює динамівська клубна академія, яка має у своєму складі чимало гравців юнацьких збірних різних вікових груп. Головне завдання для клубу – окрім роботи на перемогу нашої країни у війні – підтримка розвитку футболу в Україні, збереження та примноження слави великого клубу та країни на світовій арені. 

У цей день віддаємо шану кожному, хто зробив свій внесок в історію клубу, а також особливу шану тим уболівальникам «Динамо», хто зараз зі зброєю в руках боронить Україну на фронті. Кожного дня дякуємо ЗСУ за збереження футболу в Україні та дивимось у майбутнє з оптимізмом та надією. 

13 травня 2024 10:44







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня повномасштабної війни

 

26 липня 2024 21:37

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня повномасштабної війни

 

25 липня 2024 20:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 882-го дня повномасштабної війни

 

24 липня 2024 22:09