Сьогодні 21 травня 2024 р.

Де ла Фуенте: «Єдине, про що я думаю, це про вихід у фінал»

Тренер збірної Іспанії Луїс де ла Фуенте розповів про майбутній півфінальний матч Ліги нації проти команди Італії:

«Команда вдосконалюється. Я переконаний, що завтра на нас чекає чудова гра. Нам здається, що ми на правильному шляху до створення нового, сильного та неповторного футбольного бренду. Матч проти Італії буде рівним. Ми знаходимося приблизно на одному рівні. Характеристики команд досить схожі. Тож долю матчу вирішать дрібниці. Постараємося перевершити суперника у цих дрібницях – у цьому криється запорука успіху.

Ми взагалі не думаємо про те, щоб «уникати» матчу за третє-четверте місце. Єдине, про що я думаю, це про вихід у фінал. Я підходжу до цього матчу як до останнього. Я завжди грав і тренував так, ніби це останній матч у моєму житті. Завтрашнього дня не існує. Можете використовувати це як заголовок.

Вважаю, що брак часу – головний мінус тренера національної команди. Але ми до цього звикли. Я в тому числі. Було б чудово, якби у нас було більше часу на підготовку, але у нас є невелика перевага, незважаючи на малу кількість тренувань. У нас у команді топові гравці, які швидко засвоюють усе, що ми говоримо».

Нагадаємо, 15 червня у півфінальному матчі Ліги націй збірна Іспанії зіграє з національною командою Італії о 21:45 за київським часом.

14 червня 2023 22:51







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Сергій Ребров – про жеребкування Ліги націй

 

08 лютого 2024 21:12

Ліга націй, фінал. Хорватія – Іспанія 0:0 (пен. 4:5). Огляд матчу

 

19 червня 2023 02:28

Ліга націй, матч за 3-тє місце. Нідерланди – Італія 2:3. Огляд матчу

 

18 червня 2023 18:36