Сьогодні 21 травня 2024 р.

Ліга націй. Нідерланди – Італія. Анонс матчу за третє місце

«Футбольний клуб»

Хто вийде в стартових складах? Все про матч за 3-тє місце Ліги націй УЄФА між Нідерландами та Італією.

ГОЛОВНЕ

Коли:
18 червня (16:00 за київським часом)
Де: «Твенте», Енсхеде
Що: матч за третє місце Ліги націй УЄФА

ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ?

Десятиматчева безпрограшна серія Нідерландів в Лізі націй завершилася в середу в захоплюючому півфіналі проти Хорватії, в якому хазяї фінальної стадії програли з рахунком 2:4 в додатковий час. Тепер команда Рональда Кумана повинна зібратися з духом і постаратися реабілітуватися в матчі за третє місце в Енсхеде. Італії теж треба відновитися психологічно після гола Хоселу на 88-й хвилині, який приніс їй поразку від Іспанії.

Два європейські гранди вже шість разів зустрічалися в турнірах УЄФА: в активі Італії три перемоги, у Нідерландів – дві.

У останній очній зустрічі якраз і була зафіксована єдина нічия – з рахунком 1:1 у Бергамо у рамках минулої Ліги націй. У тому матчі 2020 року Лоренцо Пеллегрині вивів італійців вперед, але через дев'ять хвилин Донні ван де Бек засмутив хазяїв.

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Нідерланди: Бейлов; Думфріс, ван Дейк, Гертрейда, Маласіа; Віффер, де Роон, Ф.де Йонг; Мален, Гакпо, Сімонс.

Італія: Доннарумма; Ді Лоренцо, Ачербі, Толой, Дімарко; Фраттезі, Крістанте, Пеллегрині; Распадорі, Ретегі, Ньйонто.

ДУМКА ЕКСПЕРТІВ

Кореспондент по збірній Нідерландів Дерек Брукман: «Очевидно, що збірна Нідерландів прагнутиме уникнути ще однієї поразки у себе удома, а у Рональда Кумана з'явиться можливість дати цінний ігровий час проти серйозного суперника ряду своїх футболістів. Так що чекаємо зміни в стартовому складі в порівнянні з матчем в середу, але декількох досвідчених гравців кістяка з'являться на полі, а мотивацію помаранчевих підтримає шумний натовп на трибунах в Енсхеде».

Кореспондент по збірній Італії Паоло Меникуччі: «Роберто Манчині після після поразки в півфіналі від Іспанії, мабуть, зробить ротацію складу – в атаці зіграють Джакомо Распадорі і Матео Ретегі. Після невдалої кваліфікації ЧС-2022 і зім'ятого старту у відборі ЄВРО-2024 чемпіони Європи напевно повні рішучості повернутися на переможні рейки».

ЦИТАТИ

Головний тренер збірної Нідерландів Рональд Куман: «Ми хочемо пробитися на ЄВРО-2024, тому, коли ми збираємося разом, треба багато що відпрацювати. Завтра постараємося зіграти з тією ж енергією, що і в півфіналі. Минулої середи якісь моменти нам вдалися. Треба продовжувати в такому ж дусі, тільки при цьому здійснювати менше помилок. Два м'ячі ми пропустили з гри, значить, наш захист був не на висоті. Такого бути не повинно».

Головний тренер збірної Італії Роберто Манчині: «Наша улюблена схема – 4-3-3. У першому таймі проти Іспанії ми грали добре, але в другому здали фізично. Наші футболісти звикли до усіх ігрових схем, але завтра ми повернемося до 4-3-3. Це матч міжнародного рівня проти сильної команди. Ми повинні зіграти добре і постаратися перемогти, нехай навіть на кону не стоїть трофей».

ОСТАННІ РЕЗУЛЬТАТИ

Нідерланди:
ПВППВВ

Італія: ПВППВВ

За матеріалами офіційного сайту УЄФА

18 червня 2023 10:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Сергій Ребров – про жеребкування Ліги націй

 

08 лютого 2024 21:12

Ліга націй, фінал. Хорватія – Іспанія 0:0 (пен. 4:5). Огляд матчу

 

19 червня 2023 02:28

Ліга націй, матч за 3-тє місце. Нідерланди – Італія 2:3. Огляд матчу

 

18 червня 2023 18:36