Сьогодні 21 травня 2024 р.

Куман: «Ліга націй – трофей, який ми можемо виграти»

Головний тренер збірної Нідерландів Рональд Куман прокоментував майбутній півфінальний матч із Хорватією у Фіналі чотирьох Ліги націй:

«Ми з нетерпінням чекаємо на матч, тому що це півфінал, а ми граємо в Нідерландах. У нас хороша команда, і у нас багато енергії, щоб вийти у фінал. Але Хорватія – справді сильна команда, вони досягли великих успіхів за останні пару років, тож це буде важко.

У мене немає жодних сумнівів щодо складу. Джастін Бейло буде у воротах. Зазвичай я не прихильник зміни воротаря через пенальті [якщо справа доходить до цього], тому я не очікую, що це станеться.

Модрич? Він фантастичний футболіст з неймовірним досвідом і приголомшливою проникливістю. Ми хочемо позбавити його можливості розвернутися і зробити передачу. Але весь півзахист Хорватії грає як сильний блок.

Це трофей, який ми можемо виграти. Він знаходиться в нашій країні. Але я чув, що на стадіоні буде багато хорватських уболівальників, тож нам потрібно подивитися, чи це буде схоже на домашню перевагу».

Матчі фінального турніру Ліги націй пройдуть у нідерландських містах Роттердам та Енсхеде. Півфінал між Хорватією та Нідерландами відбудеться сьогодні, 14 червня. Завтра пройде зустріч Іспанії та Італії. Матч за третє місце та фінал відбудуться 18 червня.

Збірна України посіла друге місце у Групі 1 Ліги націй та залишилася у Дивізіоні В.

2019 року першим переможцем Ліги націй стала збірна Португалії. Чинним чемпіоном турніру є команда Франції, яка виграла трофей у 2021 році.

14 червня 2023 12:49







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Сергій Ребров – про жеребкування Ліги націй

 

08 лютого 2024 21:12

Ліга націй, фінал. Хорватія – Іспанія 0:0 (пен. 4:5). Огляд матчу

 

19 червня 2023 02:28

Ліга націй, матч за 3-тє місце. Нідерланди – Італія 2:3. Огляд матчу

 

18 червня 2023 18:36