Сьогодні 17 травня 2024 р.

Далич: «Шкода, що Хорватія не виграла трофей, але ми повинні пишатися»

Головний тренер збірної Хорватії Златко Далич прокоментував фінал Ліги націй, у якому його підопічні програли у серії післяматчевих 11-метрових команді Іспанії з рахунком 4:5 (основний і додатковий час завершився внічию 0:0).

«По-перше, я вітаю Іспанію і наших гравців з відмінною грою. Спасибі вболівальникам, бо в нас була чудова підтримка. Ми програли – дуже шкода, але ми повинні пишатися. Ми вийшли у фінал, але не виграли. Іноді ти виграєш, іноді програєш. Ставки були високими, гра була складною, а суперник – хорошим. Ми знову грали 120 хвилин. Ми були на висоті, ми змагалися з ними. Мені нема про що шкодувати.

Це дуже важко для всіх нас. Нам шкода, що ми не виграли трофей, через атмосферу і все інше. Але ми повинні пишатися. Нам потрібно відпочити від усього цього. Було багато адреналіну та емоцій.

Ми завоювали медаль – третю в нашій історії – і це велике досягнення. Сьогоднішній вечір показав, що ми здатні на багато що і можемо конкурувати з найкращими командами світу», – цитує Далича офіційний сайт УЄФА.

19 червня 2023 09:29







Матеріали на тему

Ліга націй. Хорватія – Іспанія 0:0 (пен. 4:5). Звіт про фінальний матч
19 червня 2023 00:35




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Ліга націй, фінал. Хорватія – Іспанія 0:0 (пен. 4:5). Огляд матчу

 

19 червня 2023 02:28