Сьогодні 27 липня 2024 р.

Коваль: «Сподіваюся, що ми зможемо зіграти пристойно»

Тренер «Зорі» Юрій Коваль поділився очікуваннями від завтрашнього матчу 5-го туру групового етапу Ліги конференцій проти «Гента».

– Чекаємо серйозного матчу, тому що ми встигли подивитися не тільки ігри в записі, а й подивитися зустріч «Гента» на стадіоні проти лідера чемпіонату Бельгії. Гра дуже сподобалася. Був повний стадіон, обидві команди боролися з першої до останньої хвилини. На жаль, через війну дуже рідко ми граємо при повних трибунах чи взагалі з вболівальниками. А якщо фани й є, то частіше вони підтримують не нашу команду.

На теорії ми казали гравцям, що Луганськ був одним з самих відвідуваних міст в Україні за вірністю вболівальників. Пригадали, що наш талісман чорно-білий кіт, а кіт, як відомо, вийде з будь-якої ситуації, як би складно не було. Це символ «Зорі».

Розуміємо, що гра буде дуже важною. За складом, за мобільністю та досвідом «Гент» досвідчена команда, як в єврокубках, так і в чемпіонаті. Сподіваюся, що хлопці це розуміють та ми зможемо зіграти пристойно завтра.

Завтрашній поєдинок по суті для нас є вирішальним: ми або залишаємося в грі, або припиняємо боротьбу за вихід в євро кубкову весну. Чого чекати? Чи будемо ми ризикувати, чи зіграємо в прагматичний футбол?

– Можливо, в грі проти «Маккабі» ми, можливо, трошки переоцінили суперника. Треба було грати в більш агресивний футбол. Чекали помилок суперника, не змушували його помилятися. Але «Гент» – це команда, яка буде створювати тиск, в тому числі й через те, що вони грають вдома. Впевнений, що в нас будуть шанси, щоб здобути позитивний результат.

29 листопада 2023 20:44







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛК, 2-й раунд кваліфікації. Олімпія – Полісся. Огляд матчу

 

25 липня 2024 22:17

ЛК. Полісся у Словенії. Аналіз суперника, промова головного тренера

 

25 липня 2024 10:34

ЛК, фінал. Олімпіакос – Фіорентина. Огляд матчу

 

30 травня 2024 00:59