Сьогодні 1 червня 2024 р.

Мбаппе: «Перша людина, яка повинна була забивати «Боруссії» – це я»

Напередодні французький «Парі Сен-Жермен» на півфінальній стадії Ліги чемпіонів УЄФА вдруге поступився дортмундській «Боруссії» та вилетів за крок до фіналу турніру. Після завершення гри нападник «червоно-синіх» Кіліан Мбаппе прокоментував виступ власної команди.

«Здобуття перемоги в Лізі чемпіонів – це завжди тривалий процес. І я впевнений, що «ПСЖ» перебуває десь неподалік від цього. Але сьогодні ми засмучені та розчаровані. У цьому клубі звикли завжди перемагати й ми постійно до цього прагнемо.

Сьогодні ми мали забивати. Моментів для цього було достатньо, але коли вам це не вдається зробити, коли що в атаці, що в захисті, ви не є достатньо ефективними, то важко на щось розраховувати.

Я намагався допомогти своїй команді, як міг. Цього було недостатньо. Коли ви говорите про ефективність по обидві сторони поля, я думаю, що я перший, про кого йдеться.

Я той, хто повинен забивати голи і робити різницю. У мене немає жодних сумніві щодо цього. Перша людина, яка повинна була забивати сьогодні – це я», – заявив французький виконавець.


8 травня 2024 12:36







Матеріали на тему

ЛЧ, 1/2 фіналу. ПСЖ – Боруссія Д 0:1 (заг. 0:2). Звіт
8 травня 2024 00:04




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Ліга чемпіонів, 1/2 фіналу. ПСЖ – Боруссія Д 0:1. Огляд матчу-відповіді

 

08 травня 2024 00:24