Сьогодні 27 липня 2024 р.

Визначилася остаточна стартова позиція «Динамо» у єврокубках та потенційні суперники

Раніше повідомлялось про те, що існує варіант, за якого «Динамо» (Київ) як віцечемпіон України стартує не з другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, а з третього. Це б давало гарантію групи Ліги Європи.

Для цього потрібне було здійснення кількох умов. Однак 18 травня, стало точно відомо, що ці умови не здійсняться. Зокрема, однією з умов було те, що «Славія» не повинна стати другою у чемпіонаті Чехії. Але ця команда вже офіційно забронювала за собою статус віцечемпіона країни.

Відтак, «Динамо» стартує з другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. На шляху до групи Ліги чемпіонів потрібно пройти трьох суперників. Прохід бодай одного суперника з трьох гарантує єврокубкову осінь. Якщо «Динамо» пройде другий кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів, то як мінімум зіграє у групі Ліги Європи.

Якщо вилетить з другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, але пройде третій кваліфікаційний раунд Ліги Європи, то матиме мінімум групу Ліги конференцій.

Потенційні суперники «Динамо» у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів станом на зараз – «Лугано» (Швейцарія), «Партизан» (Сербія).

Потенційні суперники «Динамо» у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів станом на зараз – «Брюгге» (Бельгія), «Рейнджерс» (Шотландія), «Славія» (Чехія), «Зальцбург» (Австрія).

Потенційні суперники «Динамо» у раунді плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів станом на зараз – з числа суперників у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

19 травня 2024 19:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Динамо. Тренування після гри з Партизаном

 

26 липня 2024 21:06

Перемога Динамо в Белграді: як це було. Голи, емоції вболівальників, післяматчеві коментарі

 

25 липня 2024 09:44

Ігор Суркіс: «За останні роки ця перемога – найважливіша»

 

24 липня 2024 12:56