Сьогодні 27 липня 2024 р.

Спаллетті: «Ми здолали деякі слабкості у своїй грі, але певні дефекти все ж залишились»

Головний тренер збірної Італії Лучано Спаллетті поділився очікуваннями від матчу кваліфікації Євро-2024 проти України. Матч відбудеться 20 листопада. Початок – о 21.45.

– Ми увійшли у вирішальну фазу відбору з труднощами – я не про матч з Північною Македонією. Може статися так, що ми програємо, але я хочу одразу зазначити, що ми створили умови для того, щоб непохитно стояти з кам’яним обличчям і гідно зустріти наших суперників.

Коли постаєш перед труднощами та вирішуєш їх, ти все відчуваєш під час процесу – це і про песимізм, і оптимізм. Це історія, яку ти сам собі потім розповіси. Зранку я казав своїм гравцям, що нам потрібна перемога, але питання в тому, чи зможемо ми. Звичайно, ми маємо зіграти, щоб побачити це. Матч покаже, з якого ми тіста.

– Чи турбує вас кадрова ситуація в лінії атаки?
– У нас є 4-5 гравців атакувального плану. Тому ми маємо з кого вибрати. Ми знаємо, як проводимо матчі до чого ми звикли і ми вибрали певний стиль. Ми перенесемо його у завтрашній матч. Ми маємо знайти рівновагу.

Знаємо, що Україна сильна команда, і повинні бути готові швидко змінювати напрямок дій, швидко перебудовуватись. Ми маємо не допустити помилок. Коли нам віддати ініціативу, ми це вирішимо самі.

– Кого зі збірної України ви б взяли у свою команду?
– Я добре знайомий з українською командою. Вони добре грають за кордоном. Але моя відповідь - я обійдусь власними футболістами.

Звичайно, треба все аналізувати. Я зробив об'єктивний і правильний аналіз. ми стали грати краще, стали грати компактніше, активніше. Ми здолали деякі слабкості, але певні дефекти все ж залишились.

Це один з днів, коли можна буде сказати, що ми прожили ці дні, або сказати, що це були важкі часи. Ми шалено хочемо захистити цей титул. Гравці, які зробили це, знали, як важко це було і зроблять все, щоб виграти його ще раз.

19 листопада 2023 23:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Гол Ямаля визнано найкращим на ЄВРО-2024

 

16 липня 2024 19:29

ЄВРО-2024, фінал. Іспанія – Англія. Огляд матчу

 

15 липня 2024 00:23

ЄВРО-2024, 1/2 фіналу. Нідерланди – Англія. Огляд матчу

 

11 липня 2024 00:05