Сьогодні 27 липня 2024 р.

К'єза: «Це була найважча гра в усьому груповому етапі»

Збірна України зіграла внічию з Італією в останньому матчі відбору на ЄВРО-2024. Гра в Леверкузені закінчилась з рахунком 0:0. Завдяки цьому команда Лучано Спаллетті посіла друге місце в групі С і здобула путівку в Німеччину. Україна ж навесні 2024 року зіграє в плей-офф за квотою Ліги націй.

Думками щодо гри з українцями після матчу поділився вінгер італійців Федеріко К'єза.

«Це була, напевно, найважча гра в усьому груповому етапі. Хотів би подякувати збірній України, бо вони вийшли на поле, билися і показали, що хочуть кваліфікуватися на Євро в Німеччину. Але, зрештою, ми зіграли внічию і тепер їдемо в Німеччину. Для нас це дуже важливий вихід, бо там ми намагатимемося захистити титул», – відзначив півзахисник.

К'єза додав, що його не здивувала тактика України, яка зіграла в три центральні захисники.

«Це не був сюрприз для нас. Ми знали з першої гри, що вони щось будуть змінювати, що будуть підлаштовуватися під наші контратаки та тактику. Вони показали, що саме змінили. Але якби ми у першому таймі реалізували шанси, які у нас були, була б зовсім інша гра. Але ми не забили, тому цей матч закінчився внічию».

Також італійський вінгер зазначив, що не знає, чи мав арбітр призначати пенальті у ворота його команди після падіння Михайла Мудрика в штрафному на останніх хвилинах.

«Я не бачив момент. Тому чесно – не можу сказати. Подивлюся пізніше».

21 листопада 2023 01:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Гол Ямаля визнано найкращим на ЄВРО-2024

 

16 липня 2024 19:29

ЄВРО-2024, фінал. Іспанія – Англія. Огляд матчу

 

15 липня 2024 00:23

ЄВРО-2024, 1/2 фіналу. Нідерланди – Англія. Огляд матчу

 

11 липня 2024 00:05