Сьогодні 21 травня 2024 р.

«Шрам залишиться назавжди». Маркіньйос про незабитий пенальті

Захисник ПСЖ та збірної Бразилії Маркіньйос підбив підсумки виступів «селесао» у Катарі.

«Чемпіонат світу 2022 року добіг кінця. Декілька днів минуло з самого сумного моменту в моєму житті. Я, як і раніше, не можу зрозуміти, як так вийшло, і не можу підібрати слова, щоб описати смуток, відчуття ганьби та кількість питань, які у мене тоді виникли. Я провів певний час далеко від соцмереж і всього, що нагадує мені про це, але тепер вирішив викласти певні фотографії.

Сім'я, друзі та час допомогли мені відновитись після цього складного моменту. Шрам залишиться зі мною назавжди, і я нестиму відповідальність за це. Я націлений повернутися якнайшвидше і зробити так, щоб усі, хто вболівав за нас і страждав через мене, пишалися, відчували радість і позитивні емоції! Я дуже гордий, що був частиною цієї збірної. На жаль, результат вийшов не таким, як ми мріяли.

Від щирого серця дякую реальним і віртуальним друзям, які писали повідомлення, думали про мене і спрямовували в мій бік позитивну енергію. Я отримав стільки чудових повідомлень, і ви просто не уявляєте, як це мені допомогло! Якщо бог послав мені це випробування, я впораюся з ним і рухатимуся далі! Настав час йти вперед. Життя продовжується, з'являються нові цілі. Уперед! Зараз я почуваюся оновленим та готовим до цього! Я люблю тебе, Бразилія», – написав Маркіньйос на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, підопічні Тіте вилетіли в 1/4 фіналу ЧС-2022, поступившись Хорватії у післяматчевій лотереї. Маркіньйос не реалізував вирішальний пенальті, влучивши у штангу.

20 грудня 2022 15:51







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Усі фінали чемпіонатів світу (1930 – 2022)

 

31 грудня 2023 09:46

Енцо, Беллінгем, Гвардіол, Лівакович та інші. Куди перейдуть найкращі гравці ЧС-2022?

 

30 грудня 2022 14:05

Новий формат чемпіонату світу. Чого чекати?

 

30 грудня 2022 14:02