Сьогодні 27 липня 2024 р.

«Добвик – як секретна зброя»

 Іспанські ЗМІ захоплюються сенсаційною «Жироною», високо оцінюючи внесок українців Артема Довбика та Віктора Циганкова в успіх команди.

Артем Довбик забив гол у ворота Вільяреала, а Жирона завдяки вольовій перемозі очолила турнірну таблицю Ла Ліги за підсумками семи турів. Сенсаційний успіх каталонців обговорюють іспанські ЗМІ.

Зокрема, Sport.es порівняв Жирону з Манчестер Сіті та Баварією. Команда Довбика і Циганкова є однією з небагатьох у Європі, хто в поточному сезоні ще не програвав. На думку автора Альберта Бріви, головною причиною успіху команди в сезоні 2023/24 є Мічел Санчес. Саме головному тренеру Жирони належить основна заслуга в найкращому старті команди за всю її історію.

«Колоритний, сміливий, привабливий. Команді Мічела бракує видатних фігур, але ця Жирона сильна саме командою. Вони цілком заслужили лідерство, адже зараз є одними з найкращих у Європі», – пише Sport.es.

Автор назвав Жирону «командою хамелеонів» і відзначив позитивний вплив від приходу Артема Довбика, який швидко став своїм. «Мічел знайшов у ньому секретну зброю для розриву ліній. Дивовижний український нападник допомагає вирішувати неприємності. Жирона знайшла в Довбику новий атакувальний кинджал, який допомагають формувати Савіо та Циганков. Модна дев'ятка відкриває Жироні нові можливості», – зазначає Альберт Бріва.

Нагадаємо, в активі Довбика 3 голи і 2 асисти у 7-ми матчах за Жирону. Форвард збірної України приєднався до команди у літнє трансферне вікно зі СК Дніпро-1.

28 вересня 2023 15:40







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

У фокусі Ла Ліги – Артем Довбик та його феноменальний дебютний сезон в Іспанії

 

25 липня 2024 09:23

Андрій Лунін. Усі сейви в Ла Лізі-2023/24

 

31 травня 2024 17:44

Хансі Флік. Перший день на базі Барселони

 

30 травня 2024 20:32