Сьогодні 27 липня 2024 р.

Ібрагіма Конате мріє про «ПСЖ»

Захисник «Ліверпуля» Ібрагіма Конате заявив, що не відмовиться від можливості покинути «червоних», якщо «Парі Сен-Жермен» зробить крок йому назустріч.

Зараз у паризькій команді основа складається з французів, а Конате, ключовий гравець збірної Франції Дідьє Дешама, може стати доповненням до найсильнішого клубу Ліги 1. Конате заявив, що має бажання представляти чемпіонів Франції. Проте захисник визнав, що наразі це не є головним пріоритетом.

В інтерв'ю французькому виданню Canal Plus Конате на запитання, чи представляв він колись себе у футболці «ПСЖ» відповів: «Якби я сказав ні, я б збрехав, але якщо ви запитуєте, чи це одна з моїх цілей? Зовсім ні.

«ПСЖ» подбав про те, щоб отримати гравців, які добре розуміють один одного і які грають один з одним за збірну Франції. І навіть паризьких уболівальників це тішить. Це те, на що вони чекали роками: мати в команді парижан або хоча б французів», – сказав Конате.

Приєднавшись до «Ліверпуля» у 2021 році, Конате зіграв 64 матчі у всіх турнірах. Також він провів 12 матчів за збірну Франції на міжнародних змаганнях.

6 листопада 2023 18:34







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок Франції, фінал. Ліон – ПСЖ. Огляд матчу

 

26 травня 2024 00:36

Франція, 32-й тур. Лілль – Ліон. Огляд матчу

 

07 травня 2024 00:30

Франція, 31-й тур. Ліон – Монако. Огляд матчу

 

28 квітня 2024 23:30