Сьогодні 27 липня 2024 р.

Франція, 25-й тур. Марсель – ПСЖ 0:3. Сімсот – для Мессі, двісті – для Мбаппе

«Футбольний клуб»

Зіркова парочка створила три голи, паралельно підкоривши два визначні досягнення.

Попри шалену підтримку «Велодрома», попри відсутність у складі «ПСЖ» травмованих Неймара, Хакімі, Санчеша, попри швидку заміну зламаного центрбека парижан Кімпембе, «Марсель» не зміг дати гідний бій лідеру. Не зміг повторно, як і в 1/8 фіналу кубку країни, поставити перед ним низку складних завдань.

Господарі в дебюті виглядали активніше і агресивніше, проте план Крістофа Галтьє, чиї підопічні  незвично діяли другим номером, виявився куди дієвішим.

Власне, гра була зроблена в середині першого тайму, а поховали надії марсельців Лео Мессі і Кіліан Мбаппе. Спочатку перший вивів другого сам-на сам, а потім француз ідеально прострелив  на ногу аргентинцю.

Аби остаточно зняти всі питання, диво-нападники виступили на біс незабаром після перерви. Черпачок від Мессі, удар від Мбаппе, і виймайте втретє. 3:0! Тут можна було б і завершити, якби не фантастичні досягнення, які підкорили чемпіони світу з паризького театру.

Так, Лео забив свій 700-й м’яч на клубному рівні (672 з них – у ворота суперників «Барси»), витративши на це 840 матчів! Переслідування Кріштіану Роналду, відповідний показник якого наразі дорівнює 709 м’ячам, продовжується.

Зі свого боку Кіліан, встановлюючи остаточний рахунок, відзначився у футболці «ПСЖ» у 200-й раз, зрівнявшись у реєстрі бомбардирів клубу з Едінсоном Кавані. Проте якщо у уругвайця на це пішло 301 гра, то у француза – лише 246.

Утім, головне – результати команди. Чи не так? «ПСЖ» завдяки перемозі на «Велодромі» відірвався від «Марселя» на вісім очок – це для фанів важливіше.

Наш Руслан Малиновський став учасником цього історичного матчу. Вийшов у старті, важко працював, брав на себе організаторські функції, загрожував чужим воротам, проте ситуацію змінити не зміг. Того вечора солювали інші хлопці.

МАРСЕЛЬ – ПСЖ 0:3
Голи:
Мбаппе (25, 55), Мессі (29).
Марсель: Лопес, Баї (Клосс, 66), Балерді, Колашинац, Верету, Ронж'є, Тавареш, МАЛИНОВСЬКИЙ (Унахі, 81), Ундер (Пайє, 81), Гендузі, Санчес (Вітінья, 81).
ПСЖ: Доннарумма, Маркіньйос,  Рамос, Кімпембе (Данілу, 16), Верратті, Руїс, Вітінья, Мендеш (Бернат, 76), Мукієле (Заїр-Емері, 61), Мессі, Мбаппе. 

26 лютого 2023 23:38







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок Франції, фінал. Ліон – ПСЖ. Огляд матчу

 

26 травня 2024 00:36

Франція, 32-й тур. Лілль – Ліон. Огляд матчу

 

07 травня 2024 00:30

Франція, 31-й тур. Ліон – Монако. Огляд матчу

 

28 квітня 2024 23:30