Сьогодні 28 березня 2024 р.

Безус: «Работал больше для себя, а потом мне поверили тренеры»

Сьогодні в Українському медіацентрі в Бухаресті відбулася чергова прес-конференція гравців національної збірної. Зі ЗМІ спілкувалися Роман Безус та Артем Бєсєдін. Наводимо відповіді на запитання Романа.

– Ваш перший суперник на Євро-2020 – Нідерланди. Наскільки ця команда є великою для вас?
– Так, ця команда є великою. Ми посилено готуємося до зустрічі з нею та сподіваємося перемогти її.

– Ви отримали виклик на збір в останній момент, але потім потрапили до остаточної заявки. З якими відчуттями ви сприйняли своє потрапляння до списку?
– Так, у мене було багато різних моментів у сезоні, які довелося подолати. Я опинився тут з відчуттям гордості та надії, що зможу допомоги команді. Звісно, останні вдалі матчі за клуб допомогли мені потрапити до заявки.

– Чи було бажання отримати виклик до збірної однією з причин вашої впевненої гри за клуб у другій частині сезону? Чи розуміли ви, що потрібно ще додати, щоб бути запрошеним до національної команди?
– Мотивації мені завжди вистачає. У мене був важкий період десь у січні, я міг змінити команду, але залишився. Працював більше для себе, хоча не потрапляв до складу. Потім тренер повірив у мене, а коли з’явилася довіра, я почав більше грати й отримав виклик до збірної.

– Запитання від журналіста з Нідерландів. Чого можна очікувати від української збірної в неділю?
– Звичайно, ми готуємося до зустрічі з дуже сильним суперником. Але насамперед ми будемо намагатися грати у свою гру, незалежно від того, який стиль буде сповідувати збірна Нідерландів.

– Кілька гравців збірної України виступають у чемпіонаті Бельгії. Що ви можете сказати із цього проводу?
– У мене була своя історія, як я потрапив до цієї країни. Також у Бельгії грають Яремчук, Макаренко, Пластун, які запрошуються до збірної. А загалом у бельгійському чемпіонаті виступають сім-вісім гравців з України.

11 червня 2021 14:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39