Сьогодні 27 квітня 2024 р.

Нещерет: «Зробимо все, щоб підготувати хлопців до матчу з Боснією та Герцеговиною»

Гравець збірної України U-21 Руслан Нещерет, який був викликаний до першої національної команди до приїзду легіонерів, поділився враженнями від перебування у таборі команди Сергія Реброва.

– У вас є місія підготувати старших товаришів, у тому числі й до матчу важливого з Боснією. Які відчуття? Хоч і неофіційний виклик, але будете працювати з хлопцями.
– Звісно, що приємно. До того треба йти, аби потрапити до національної збірної. Зробимо все, що у наших силах, аби підготувати хлопців до 1/2 фіналу. Побажаємо їм лише перемог і будемо вірити у те, що вони вийдуть на Євро-2024.

– Багато хлопців молодих, я кажу про зміну поколінь у збірній. То не так, що ви приїхали у команду, де одні старші. Тобто немає такого дискомфорту, наче у «молодіжну» приїжджаєте.
– Так, зараз якось зміна покоління йде. Дуже багато молодих футболістів прогресує. Я вважаю, що це дуже добре, коли ти приїжджаєш, можеш якось поспілкуватися з молодими, відчути себе впевненіше, ніж коли будуть тільки як то кажуть «старожили». Ти будеш до нього підходити та що ти йому скажеш? А з молодими якось більш-менш в команді, перетинаєшся у деяких матчах, простіше.

– Ви з Бущаном цю частину зборів взагалі будете працювати удвох, для вас все звично. Майже як в «Динамо», зміниться лише картинка.
– Тренувальна форма теж зміниться. Я вважаю, що все буде добре і будемо робити все, щоб допомогти хлопцям.

– Які твої враження від Боснії і Герцеговини? Кого ти там знаєш? Напевно, Джеко?
– Пьянич, Василь – воротар, який грав у «Зорі». Атлетична команда, перш за все. Думаю, що сильна фізично, але наша (команда) сильніше.

– Що, на твою думку, буде визначальним у цій грі?
– Психологія. Коли ти психологічно стійкий, то маєш більше можливостей, аби досягти успіху.

15 березня 2024 09:47







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39