Сьогодні 30 квітня 2024 р.

Бущан: «Дивлюся, як діють нападники, тож був готовий до такого удару Сака»

Збірна України поділила очки з Англією у своєму четвертому матчі кваліфікації Євро-2024. Матч у польському Вроцлаві завершився внічию – 1:1. Англійці, що в березні перемогли «синьо-жовтих» 2:0, вперше втратили очки в нинішньому відборі. Натомість українці збільшили свій відрив від Італії до чотирьох балів перед очною зустріччю в Мілані.

Уперше з червня 2022 року у ворота України повернувся воротар Георгій Бущан. У Вроцлаві голкіпер «Динамо», який лише в лютому переніс операцію на спині, зробив три сейви, а Україна вдруге у кваліфікації завершила матч із одним пропущеним м'ячем.

Після матчу воротар розповів про гол англійця Кайла Вокера та видовищний сейв після удару Бакайо Сака, коли суперник поцілив у поперечину.

Про повернення у ворота збірної України
За збірну завжди грати особливо. Тому я вдячний тренеру, що довірив мені місце.

У мене була травма, я наполегливо працював, щоб набрати кондиції. Провів гарні збори влітку, провів шість матчів, плюс в Стамбулі за заповнених трибун.

Було приємно бачити стільки українців, їхню підтримку – гнали вперед і нічого не дозволили Англії зробити біля наших воріт.

Про гол Англії в першому таймі
У центрі поля вони контролювали м'яч, пішла передача за спину. Захисник не встиг, на жаль, і футболіст Англії виходив сам на сам. Намагався реагувати, але не пощастило.

Як потягнув м'яч після удару Сака
Я теж готуюся до матчу, дивлюся, як діють нападники. Більшість м'ячів, які [Сака] забивав – це було в дальній кут. Був до цього готовий, але й пощастило, що відбив у поперечину.

Про гру збірної Англії
Це футбол, вони контролювали м'яч. Намагалися, щоб наша оборона тримала їх перед собою.

[В Англії] гравці найвищого ґатунку, тому дуже сильно передбачати не доводиться. Вони індивідуально сильні, просто пощастило в тому моменті [з ударом Сака], що я дістав м'яча.

Про підготовку до гри з італійцями:
Дуже мало часу [до матчу] – два дні. Гадаю, ми підготуємося до тієї гри. Будемо намагатися грати з такою самовіддачею, як і сьогодні.

9 вересня 2023 23:48







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39