Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Довбык: «Тренировочный процесс не изменился, все работают»

У черговій прес-конференції, що відбулася сьогодні в Українському медіацентрі в Бухаресті, узяли участь гравці національної збірної Євген Макаренко та Артем Довбик.

Наводимо відповіді на запитання Артема Довбика.

– Як гравець ви, напевно, звикли до таких навантажень, але зараз ви повинні чекати на результати інших матчів. Як ви почуваєтеся в ситуації такої невизначеності?
– Звісно, це важка ситуація, адже не все залежить від нас. Ми перебуваємо в режимі очікування. Шанс визначити свою долю самостійно ми втратили. Загалом непросто це переживати.

– Ви з Макаренком на турнірі не зіграли ще жодної хвилини. Вам зараз важче через те, що ви не мали змоги допомогти команді на полі, чи навпаки?
– Ми зараз в якості таких гравців, які повинні будь-якої миті бути готовими допомогти команді, вийти на поле. Ми виконуємо ту саму роботу, що й уся команда.

– Позавчора у вас був день народження. Чого побажала вам команда та як привітали друзі й близькі?
– На ранковому тренуванні всі привітали мене, але святкування відклали на вечір, оскільки попереду була важлива гра. Утім, увечері зі святкуванням не склалося… Наступного дня мене привітали під час обіду з тортом, як зазвичай. Близькі та друзі – усі привітали, так і пройшов цей день.

– Як ви зараз почуваєтеся фізично та як змінився тренувальний процес після поєдинку з Австрією?
– Тренувальний процес не змінився, оскільки після матчу з австрійцями минув усього один день. Усі гравці виконали на зборі всю заплановану роботу, тому мають почуватися добре. Зрештою, так і є, усі почуваються нормально.

23 червня 2021 13:44







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39