Сьогодні 29 березня 2024 р.

Новини из табору збірної України: підготовка до спарингу та концерт

Олександр ГЛИВИНСЬКИЙ

У середу синьо-жовті завершили робочий день вечірнім тренуванням на «Сонячному», яке мало статус офіційного передматчевого, адже завтра у Дніпрі збірна України зіграє контрольний поєдинок із Північною Ірландією.

У середу синьо-жовті завершили робочий день вечірнім тренуванням на «Сонячному», яке мало статус офіційного передматчевого, адже завтра у Дніпрі збірна України зіграє контрольний поєдинок із Північною Ірландією.

Ця гра є важливою в контексті підготовки до континентальної першості. Особливої цінності спарингу додає непоступливість опонента, що дає можливість протестувати напрацювання попередніх тренувань в умовах, наближених до змагальних.

Під час заняття тренерський штаб приділив чимало уваги тактиці, оскільки у світлі майбутнього виступу на Євро вміння діяти проти різних ігрових схем суперника є визначальним для досягення бажаного результату.

Після тренування синьо-жовті повернулися до готелю «Суперіор», де на них чекала не просто звичайна вечеря. Перш за все, ланцюжок іменинників тижня продовжив Олександр Караваєв, якому сьогодні виповнилося 29 років. Партнери по збірній підготували Сашкові солодкий та музичний сюрпризи: окрім двох футбольних тортів, гравець отримав ще й спеціально аранжовану пісню, в якій було обіграно його прізвисько – Кара.

Однак цим твором вечірній концерт не завершився, а лише розпочався. Саме сьогодні новачки синьо-жовтих проходили традиційне посвячення у збірники, виконуючи пісні на свій власний вибір.

Відкрив концерт запальним репом Олександр Зубков, далі дуетом виступили Денис Попов із Богданом Лєднєвим, тріо утворили  Георгій Судаков, Артем Бондаренко та Артем Довбик. Ілля Забарний об’єднав зусилля з Анатолієм Трубіним, аби подарувати товариству зворушливі «Старі фотографії» Кузьми Скрябіна.

Однак на цьому число новачків для посвяти не вичерпалося. Тренер Луїджі Ночентіні харизматично виконав італійську композицію, а перекладач тренерів Авраам Кампомар затяг іспанських мелодій, під які пластично витанцьовував ще один дебютант команди – відеооператор Віталій Ващук.

Такий позитивний  вечір просто не хотілося закінчувати, тож вирішили оплесками обрати найкращого виконавця. Найбільше овацій зібрав Зубков, який на біс заспівав «Кружить» Монатіка. Вигуки «браво» та піднесений настрій емоційно розрядили команду після насичених тренувальних днів. Із гарним настроєм хлопці пішли відпочивати перед завтрашнім виїздом до Дніпра.

Завтра об 11.20 збірна України вилетить із Харкова до Дніпра, де на кілька годин зупиниться в готелі «Аксельхоф», після чого вирушить на «Дніпро-Арену», де й відбудеться матч із Північною Ірландією.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

2 червня 2021 22:50







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39