Сьогодні 29 березня 2024 р.

Судаков: «Хоча я й не зіграв ще на Євро, але це великий шанс для мене»

У черговій прес-конференції, що відбулася сьогодні в Українському медіацентрі в Бухаресті, узяли участь гравці національної збірної Андрій Ярмоленко та Георгій Судаков. Наводимо відповіді на запитання Георгія Судакова.

– Протягом місяця ви працюєте з національною командою під керівництвом Андрія Шевченка. Які відмінності ви помітили у тренувальному процесі порівняно з клубом та які найбільш пам’ятні для вас моменти під час перебування в головній команді?
– Насамперед відмінності у швидкості гри, мислення. Тут зібрані найкращі футболісти країни. Це для мене великий досвід. Хоча я й не зіграв ще на Євро, але це великий шанс для мене – у 18 років побувати в такій структурі, аванс на майбутнє.

Найбільш пам’ятний момент – це товариські матчі з Північною Ірландією та Кіпром, у яких я взяв участь. Багато хто не вважав, що я заслуговую на виклик до збірної, але потім доводилося читати, що дехто змінив думку.

– Як ви можете оцінити силу шведської збірної?
– Це команда з хорошою структурою гри, з футболістами топ-рівня у складі. Вони дуже сильні в боротьбі, ми бачили їхні матчі з Іспанією та Польщею, у шведів надзвичайно висока самовіддача. Головне для нас у матчі з ними – грати у свій футбол, не підлаштовуватися під суперників, тому що вони дуже сильні фізично і в цьому плані нам буде складно.

– Щодо інших матчів на Євро-2020, які з них вам особливо сподобалися чи здивували?
– Здивувала Угорщина, у матчі з Німеччиною навряд чи хтось очікував від цієї збірної такої гри. Угорці продемонстрували характер, самовіддачу. Це футбол, а у футболі можливо все, можна з усіма грати та перемагати.

– Чи контактували ви вже з новим тренером «Шахтаря» Роберто де Дзербі, адже на вас чекає боротьба за місце у складі? Вам, напевно, не завадила б певна кількість ігрових хвилин на Євро?
– Із Роберто де Дзербі я особисто не контактував, ми зараз у збірній, перед нами стоїть завдання пройти якомога далі, усі сили ми віддаємо національній команді.

Щодо ігрового часу у збірній – я тренуюся, а тренерський штаб вирішуватиме, чи заслуговую я на місце у складі.

26 червня 2021 12:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39