Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Миколенко: «Подивимося після гри з Шотландією, чи знадобився мій досвід в «Евертоні»

Захисник національної збірної України Віталій Миколенко поділився очікуваннями від поєдинку проти команди Шотландії.

Синьо-жовті продовжують підготовку до матчів плей-офф відбору ЧС-2022 та Ліги націй. Захисник «Евертону» Віталій Миколенко нещодавно прибув до розташування збірної й повернувся до загальної групи після незначного ушкодження.

«Не пам’ятаю, коли в мене були два тренування на день, тому трішки втомився. Попереду в нас двостороння гра – тренування з підвищеною відповідальністю. Будемо готуватися до неї як до повноцінного матчу, оскільки це останній спаринг перед поєдинком із Шотландією. Тож буде бій між двома командами.

Ми приїхали сюди не засмагати, а працювати й добиватися результату, якого ми прагнемо. А прагнемо ми вийти на чемпіонат світу.

Шотландія – це силовий футбол, стандарти, можна сказати, біг туди-сюди. Хороший футбол, люблю такий. В Англії за півроку я отримав досвід такої роботи, хоча нам деколи доводилося закриватися й утримувати рахунок, не кожна гра була такою. Подивимося після матчу, чи знадобився мій досвід в «Евертоні».

Незалежно від підсумкового рахунку, я знаю, що кожен гравець, кожна людина з медперсоналу, преси буде викладатися й робити все заради перемоги», – сказав Миколенко.

Нагадаємо, матч 1/2 фіналу плей-офф відбору ЧС-2022 між збірними Шотландії та України відбудеться 1 червня у Глазго на стадіоні «Хемпден Парк».

26 травня 2022 14:14







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39