Сьогодні 28 березня 2024 р.

Буяльський: «Перемога точно буде за нами»

Збірна України у своєму тренувальному таборі в словенському Брдо продовжує підготовку до матчу плей-офф відбору ЧС-2022 із Шотландією.

20 гравців національної команди вчора провели тренування, насичене активними діями. Після пробіжки та розминки збірники взяли участь в естафеті на швидкість контролю м’яча з обведенням стійок. Під час основної частини заняття, ігрових серій, хлопці отримали відповідні завдання, які змушували до швидкого пошуку й прийняття рішення.

Своїми враженнями від тренувального процесу в Словенії поділився півзахисник київського «Динамо» Віталій Буяльський.

«Я вважаю, що з кожним подальшим тренуванням конкуренція за місце у складі буде зростати. Кожен із нас мріє потрапити до основи, поїхати в Шотландію й боротися за те, щоб вийти на чемпіонат світу. Тому кожен футболіст буде викладатися на повну, а далі вже визначатиметься наш головний тренер.

Скажу, що умови для підготовки в нас тут просто шикарні. Ще жодного разу наша національна команда не проводила збори в горах. Лише в клубі в мене були схожі умови в Австрії. Приємно прокидатися, приємно працювати, свіже повітря. Є всі умови для роботи.

Зараз важкі часи. У мене всі родичі в Україні, лише дружина з дітьми за кордоном. Дуже за них переживаю, прокидаюся й одразу до новин, чи немає прильотів та вибухів. Із кожним днем стає все страшніше, що це не закінчується.

Перемога точно буде за нами, і все буде Україна. А ми на футбольному полі будемо робити все, що залежить від нас. Без удачі буде важко, але будемо сподіватися на успіх і на те, що Бог нам допоможе», — сказав Віталій Буяльський.

Нагадаємо, матч 1/2 фіналу плей-офф відбору ЧС-2022 між збірними Шотландії та України відбудеться 1 червня у Глазго на стадіоні «Хемпден Парк».

8 травня 2022 16:02







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39