Сьогодні 16 квітня 2024 р.

Збірна України отримала підкріплення з Англії

Олександр ГЛИВИНСЬКИЙ

Напередодні пізно ввечері до табору національної команди України, яка проводить тренувальний збір у Словенії, прибули Віталій Миколенко та Андрій Ярмоленко, а сьогодні після обіду – Олександр Зінченко.

Приїзду «англійців» партнери чекали давно, а отже, зустріч була теплою й навіть зворушливою. Скажімо, Миколенко востаннє був у таборі збірної ще у вересні, Ярмоленко та Зінченко – у листопаді. Хлопці зізнавалися, що просто не могли дочекатися, коли знову відчують атмосферу національної команди.

Усі новоприбулі вийшли сьогодні на поле тренувального центру у Брдо, щоправда, взяти участь у вечірньому тренуванні не зміг Віталій Миколенко. Оборонець «Евертону» приїхав із забоєм гомілкостопу, отриманим у грі за клуб, відтак сьогодні займався індивідуально під наглядом реабілітолога.

undefined

undefined

Утім, планується, що Віталік уже завтра приєднається до загальної групи. Пропускали заняття також Микола Шапаренко та Михайло Мудрик, які отримали незначні ушкодження й проходять курс лікування під наглядом лікарів збірної. Завершує курс реабілітації Денис Попов.

Решта гравців, у тому числі Андрій Ярмоленко та Олександр Зінченко, повноцінно відпрацювали програму вечірнього тренування, що включала в себе пробіжку, розминку, квадрати, тактичні та ігрові серії.

У роботі тренерського штабу тактична побудова та напрацювання структури гри на матч 1 червня із Шотландією нині посідають визначальне місце.

undefined

undefined

24 травня 2022 23:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39