Сьогодні 28 березня 2024 р.

«Арсенал-Киевщина» может подписать американского вратаря

Футболісти «Арсенал-Київщини» вийшовши з відпустки, приступили до тренувань. У команду приїхало багато потенційних новачків. Серед них всіх особливо виділяється молодий голкіпер. І не тільки своєю білявою чуприною, але в більшій мірі спілкуванням з партнерами ... англійською мовою. Вся справа в тому, що на перегляді в клубі 21-однорічний американський воротар Остін Роджерс. Прес-службі клубу вдалося поспілкуватися з новачком. 

– Ви приїхали з США в клуб 2-ї української ліги. Як виник цей варіант? 
– На сторінці в Facebook я побачив інформацію про клуб «Арсенал-Київщина». Після цього, я зв'язався зі своїми друзями, які запропонували керівництву клубу переглянути мене. Кілька разів ми зв'язувалися по телефону. І ось я тут в Україні. 

– Що Ви знаєте про Україну?
 
– Про Україну я знаю не так багато. Це держава в Східній Європі. Знаю, що тут технічні і фізично розвинені гравці. Тому з футбольної точки зору в штатах Україна котирується досить високо. 

– А які клуби або гравців з України Ви знаєте? 
– У нас в країні найбільш відомий футбольний клуб «Шахтар». Завдяки своїм виступам в Лізі чемпіонів. З гравців знаю воротаря цього клубу Андрія Пятова. Я з цікавістю спостерігав за його грою під час зустрічі збірних України та США на Кіпрі. 

– Де Ви займалися футболом? У яких клубах і змаганнях грали?
 
– Перші свої пізнання в футболі я отримав від батька. Який теж був професійним футболістом. У віці 15-ти років я підписав свій перший професійний контракт і три сезони відіграв за один з клубів США. Після цього я переїхав до Європи і рік виступав в чемпіонаті Албанії. Після чого перебрався в прем'єр-лігу Монголії. І ось тепер я в Україні. 

– До речі навесні «Арсенал-Київщина» гратиме проти «Суднобудівника». Цю команду тренує Ваш земляк Денніс Люкенс. Ви з ним не знайомі?
 
– Особисто ми не знайомі. Я чув, що вже якийсь час він тренує місцеві клуби. Думаю, що у мене ще буде можливість з ним поспілкуватися. 

– А як Ви знаходите спільну мову з партнерами?
 
– Український я практично не знаю, ну може кілька слів. На поле спілкуюсь жестами. З деякими хлопцями розмовляю англійською. 

– Що можете сказати про тренерів і партнерів?
 
– У колективі відмінна атмосфера. Гравці технічні, швидкі. Подобається тренувальний процес. Мені всі допомагають як на полі, так і за його межами. Я вірю, що якщо я буду посилено тренуватися, то через кілька місяців мій рівень стане ще вище. 

– Уже встигли познайомитися з містом? Які у Вас враження?
 
– Днями вийшло вибратися в місто. Прекрасне місто, відмінні люди. У мене була можливість зайти в деякі магазини. Мені подобається Біла Церква. 
Як Вам українська кухня? 

– Знаєте, мені дуже подобається. Вже пробував борщ, макарони, курку. Все відмінно. 
Які цілі і завдання ставите перед собою?
 
– Я був у багатьох країнах. І в футболі моєю метою є мати таку кар'єру, що після її закінчення, коли я буду згадувати – це приносило мені задоволення. Причому не залежно від того який це рівень: прем'єр-ліга або п'ятий дивізіон. Я переконаний, що треба отримувати задоволення від життя і від футболу.Футболісти «Арсенал-Київщини» вийшовши з відпустки, приступили до тренувань. У команду приїхало багато потенційних новачків. Серед них всіх особливо виділяється молодий голкіпер. І не тільки своєю білявою чуприною, але в більшій мірі спілкуванням з партнерами ... англійською мовою. Вся справа в тому, що на перегляді в клубі 21-однорічний американський воротар Остін Роджерс. Прес-службі клубу вдалося поспілкуватися з новачком.

17 січня 2017 12:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18