Сьогодні 20 квітня 2024 р.

ТМ. Буковина – Нива (Тернополь) – 2:0 и 0:0

Сьогодні чернівецька «Буковина», яка продовжує підготовку до офіційних матчів у рідних стінах, знову зіграла двома складами з колективом «Нива» (Тернопіль). Зустріч між чернівецькими та тернопільськими гравцями відбулася на штучному полі «Олімпії». Спочатку підопічним Ігоря Яворського протидіяли потенційні новачки «Буковини», а також переважно ті виконавці, які минулоріч не мали стабільного місця в основному складі чернівецької команди.

Буковинський колектив здобув перемогу з рахунком 2:0. Підопічні Вадима Зайця двічі відзначилися у першій половині зустрічі. Результативні удари на свій рахунок записали Євген Ушаков і потенційний новачок, який вдало виконав штрафний удар.

Склад «Буковини»: Сергій Тукач, Андрій Ятленко, Володимир Найко, Олександр Вечтомов, Борис Орловський, Артем Єлов, Євген Шупік, Євген Ушаков + потенційні новачки. На заміну виходили: потенційний новачок.

У другому протистоянні між «Буковиною» та «Нивою» було зафіксовано нічийний результат – 0:0. Зазначимо, що наші земляки мали чудові нагоди для того, щоби засмутити голкіпера суперників. На жаль, свої шанси відзначитися не використали Руслан Платон, Олексій Моісеєнко, Олег Керчу...

Склад «Буковини»: Богдан Когут, Андрій Донець, Різван Аблітаров, Олег Керчу, Роман Дорош, Олексій Моісеєнко, Руслан Платон, Степан Маковійчук + потенційні новачки. На заміну виходили: Сергій Тукач, Євген Шупік, потенційний новачок.

4 лютого 2013 18:02







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18