Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Матч второй лиги не состоялся из-за покрашенных беговых дорожек

12-й тур другої ліги було ознаменовано прикрим інцидентом у Хмельницькому, який, не виключено, закінчиться для місцевого «Поділля» дуже неприємними санкціями.

Вчора, 1 жовтня, о 16:00 на полі місцевого спорткомплексу «Поділля» мав відбутися календарний матч чергового туру другої ліги між місцевим однойменним клубом і другою командою «Інгульця». Проте футболістам не судилося вийти на поле. Справа в тому, що черговий етап реконструкції стадіону так і не було завершено в обіцяні терміни, і лише сьогодні на арені було нанесено фарбу на бігові доріжки.

Таким чином мови про проведення футбольному матчі на головному стадіоні області в таких умовах не могло і бути. Обидві команди дочекалися офіційного початку матчу, що і було зафіксовано в протоколі наглядачем арбітражу ФФУ, після чого команди розійшлися, а поєдинок було визнано таким, що не відбувся. Не виключено, що місцевому «Поділлю» буде зараховано технічну поразку і присуджено грошовий штраф, але це питання знаходиться виключно у компетенції КДК ФФУ. Зазначимо, що з учорашнього дня в Хмельницькому перебував інспектор з інфрастуктури та безпеки проведення змагань ПФЛ України Геннадій Жданов, який безпосередньо брав участь у всіх подіях навколо цієї ситуації, намагаючись її врегулювати дипломатичними методами.

Та все ж досягнути порозуміння між клубом і місцевою владою не вдалося. «Ми вже провели один домашній матч на виїзді. Тепер хочемо грати перед своїми вболівальниками. Та не можемо. Хоча маємо усі документи, які дозволяють нам приймати суперників на СК «Поділля». Однак через незрозумілі рішення влади не можемо своїм правом скористатися. Не буду конкретно когось звинувачувати. Нехай висновок роблять люди. А нам буде зараховано технічну поразку. До того ж призначать чималий штраф», – підкреслив президент «Поділля» Євген Бейдерман.

Нагадаємо, матч 10-го туру «Поділля» – «Рух» у зв’язку з реконструкцією та враховуючи згоду винничан, пройшов у Винниках. При цьому номінальним господарем поля залишалося «Поділля».

2 жовтня 2016 12:01







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18