Сьогодні 29 березня 2024 р.

Вторая лига, 11-й тур. Анонс воскресных матчей

Одразу кілька матчів претендують на статус із підвищенною увагою. Зокрема очікуваним є поєдинок в Петровому за участю «Інгульця-2» та «Миру». Цікавим має стати поєдинок в Одесі за участю «Реал Фарми» та «Кремня». З велиим задоволеням можна подивитися матчі «Тепловик» проти непереможної «Жемчужини», а також «Суднбудівника» з американським тренермо на чолі та цікавими «Балканами».
 
«Рух» пропускає цей тур.

25 вересня 2016 рік. 16:00. м.Біла Церква. Стадіон ЦДЮНСБ «Трудові резерви»
«Арсенал-Київщина» (Біла Церква) – «Кристал» (Херсон)
Арбітр – Дмитро Євтухов (Дніпро)
Дискваліфіковані: Піскун – немає

Обидві команди гостро потребують очок: білоцерківці не можуть виграти три останніх матчі, херсонці – аж п’ять. До того ж, турнірна ситуація складається так, що для суперників невдача може дорого коштувати. Якщо «Арсенал-Київщина» не виграє, то не лише відстане від 14-го місця, а й ризикує опинитися у зоні вильоту. Якщо «Кремінь» програє, господарі наздоженуть його за очками.

Попри не найкращі турнірні обставини, суперники мають почуватися впевнено. «Арсенал-Київщина» всі свої 6 очок здобув удома, «Кристал» більшість із 9-ти очок взяв у гостях. Тож це буде досить відкритий футбол, адже ще жодного разу в цьому сезоні матчі обох суперників не завершувалися з безгольовими результатами.

Історія протистоянь поки складається на користь «Кристалу» – херсонці незмінно перемагають білоцерківці уже два роки, з осені 2014-го (4 виграші підряд), та й господарі вимушені будуть цього разу зіграти без дискваліфікованого захисника Піскуна. Утім, якраз такі обставини можуть змусити білоцерківську команду згуртуватися й дати бій.

25 вересня 2016 рік. 16:00. м.Нова Каховка. Стадіон «Енергія»
«Енергія» (Нова Каховка) – «Нікополь-НПГУ» (Нікополь)
Арбітр – Віталій Маляр (Хмельницький)
Дискваліфіковані: немає – немає

«Енергія» втретє поспіль зіграє на своєму полі (матч минулого туру із запоріжцями за згодою сторін також відбувся в Новій Каховці). Утім, результати підопічних Федорчука останнім часом не найкращі – жодної перемоги в трьох останніх іграх (нічия та дві поразки).

Не кращі результати у нікопольців. Програвши «Тепловику», вони на своєму полі зіграли непростий матч з «Реал-Фармою». По ходу гри вела в рахунку й одна команда, й інша – у підсумку бойова нічия 2:2.

З 8 очками «Нікополь-НПГУ» відстає від «Енергії» на дві сходинки турнірної таблиці та всього одну перемогу. Якщо господарі не справляться з цим суперником, є ризик опуститися глибше. Тож матч двох молодих команд очікується непростим і принциповим.

До слова, влітку суперники зіграли контрольний матч у Новій Каховці, й виграли гості (на дубль Вороніна відповів Прокіпчук).

25 вересня 2016 рік. 16:00. м.Первомайськ. Місцевий стадіон 
«Суднобудівник» (Миколаїв) – «Балкани» (Зоря)
Арбітр – Дмитро Резніков (Кам’янське)
Дискваліфіковані: немає – немає
Заплановано трансляцію на офіційному сайті ПФЛ

Після тижневого відпочинку «Суднобудівник» зі свіжими силами береться за наступний тур. У Первомайську миколаївська команда вже освоїлася, прийшли й перші перемоги. Молодий склад потихеньку набирається досвіду на дорослому професіональному рівні.

Утім, зараз «корабелам» буде непросто – в гості до них їде незмінний чемпіон України серед аматорів останніх років, досвідчений колектив «Балкани», укомплектований кількома заслуженими ветеранами, гравцями, які виступали свого часу на найвищому рівні.

Нема підстав вважати, що гості із Одещини поставляться до чергового виїзду без належної поваги. Річ у тім, що в останніх турах зорянцям грається не так легко. Бойові нічиї з «Реал-Фармою» та «Іллічівцем-2» та перемога над «Енергією» в один м’яч різниці – це свідчить про належний клас у «балканців», але й про те, що результати поки даються їм важкувато.

Посідаючи шосте місце, «Балкани» потихеньку починають віддалятися від групи лідерів. Тому перемога над таким суперником, як «Суднобудівник», для них стає особливо важливою. Господарі – за 4 очки від зони вильоту з невеликим відривом від найближчого переслідувача, тож їм також є підстави чинити великий опір.

25 вересня 2016 рік. 17:00. смт.Петрове. Стадіон «Інгулець».
«Інгулець-2» (Петрове) – «Мир» (Горностаївка)
Арбітр – Геннадій Серпутько (Одеса)
Дискваліфіковані: немає – немає

Одне із центральних протистоянь туру, адже зустрінуться між собою команди, яких ще на початку сезону фахівці зачислили до тих, що боротимуться за медалі.

«Інгулець-2» пережив невеликий спад, з однаковим результатом 2:3 програвши «Кременю» та «Жемчужині». Утім, виїзна перемога над «Кристалом» з мінімальною перевагою дала команді Кононенка необхідний очковий запас, і вона все ще напряму загрожує лідеру.

«Мир», у свою чергу, йде в групі переслідувачів лідерів. Щоправда, команда гостей буде трішки більш втомленою, адже посеред тижня відіграла кубковий матч. Учинивши гідний опір, горностаївці все ж програли одному із лідерів першої ліги – «Вересу», тож тепер будуть зосереджені суто на чемпіонаті.

А склад у гостей досить компетентний – тут є і призери минулого чемпіонату, і гравці з досвідом виступів у юнацьких і молодіжних першостях Прем’єр-ліги, і навіть свій чемпіон Паралімпіади – член героїчної збірної України з футболу Іван Доценко-молодший.

До слова, минулого сезону «Мир» відбирав очки на цьому стадіоні ще в основної команди «Інгульця» – майбутнього бронзового призера другої ліги та учасника першої.

25 вересня 2016 рік. 17:00. м.Вінниця. Стадіон СК «Нива».
«Нива-В» (Вінниця) – «Поділля» (Хмельницький)
Арбітр – Дмитро Денисюк (Київська обл.)
Дискваліфіковані: немає – немає

Вінницько-хмельницькі протистояння – це класика ПФЛ. Утім, є підстави вважати, що цього разу в історії буде написана нова сторінка, адже більшість молодих гравців «Ниви-В» та «Поділля» не брали участь і навіть не бачили колишні протистояння двох клубів.

Відзначимо, що вінничани та хмельничани протистояли між собою в 1960-86 роках в чемпіонатах СРСР, а в 1992-2005 – в чемпіонатах і кубках України. Обидві команди перетиналися й уже в новітній своїй історії – для них це буде, як мінімум, уже четвертий матч за рік.

Навесні вони були суперниками в чемпіонаті ААФУ – в Хмельницькому на гол Морговського відповів Яськов (1:1), у Вінниці господарі виграли завдяки точними ударами Сімчука та Кучера з пенальті (2:0). А уже в кінці червня, готуючись до професіональних випробувань, «Нива-В» та «Поділля» зіграли й контрольний матч – він завершився з рахунком 6:0 на користь вінничан (дублі у Поліщука й Браславського, по голу у Бобовича та Паньковецького).

А в липні у матчі першого попереднього етапу Кубка України «Нива-В» також удома обіграла подолян – 3:1. На голи Бобовича, Поліщука та Іоші відповів Макарченко. Як бачимо, зустрічі команд складаються не на користь хмельничан, та й до того ж за підсумками 10-го туру вони вперше цієї осені опустилися на останнє місце. Тож можна не сумніватися – гості спробують дати бій запеклому й принциповому супернику.

26 вересня 2016 рік. 15:00. м.Маріуполь. Стадіон «Західний»
«Іллічівець-2» (Маріуполь) – «Металург Запоріжжя»
Арбітр – Ігор Бич (Київ)
Дискваліфіковані: немає – Петров, Комлєв

«Іллічівець-2» – у смузі удач. Минулий тиждень добре склався для резервістів маріупольців, вони вдома розгромили «Суднобудівник» (4:0), а в минулому турі відстояли почесну нічию з «Балканами» на виїзді (1:1). До того ж, кілька гравців із «Іллічівця-2» брали участь у кубковому матчі основної команди, яка пробилася в 1/8 фіналу.

«Металург» також до певної міри покращив свій настрій – виїзна нічия у Новій Каховці перервала 6-матчеву програшну серію й покинула останнє місце. Але нині не час почивати на лаврах – відрив мізерний, та й відразу двоє гравців не допоможуть гостям у матчі з суперником, у якого досить велика й різнобарвна заявка.

26 вересня 2016 рік. 16:00. м.Одеса. Стадіон «Спартак».
«Реал Фарма» (Одеса) – «Кремінь» (Кременчук)
Арбітр – Владислав Дорош (Київ)
Дискваліфіковані: немає – немає
Заплановано трансляцію на офіційному сайті ПФЛ

Один з найцікавіших матчів туру, який за рейтингом має право претендувати на звання центрального – в гості до п’ятої команди першості їде друга. До того ж, у команд цікава історія протистоянь, яка дозволяє назвати суперників принциповими.

Довгий час «Реал Фарма» не міг набрати жодного очка у матчах з кременчужцями, а цього року двічі їх обіграв. Навесні – з крупним рахунком 3:0, а вже влітку в гостях вибив «Кремінь» із Кубка України. До слова, на тижні одесити вдома програли бронзовим призерам першої ліги – «Оболоні-Бровар», завершивши свої виступи в Кубку України.

«Кремінь» наразі набрав непоганий хід і готовий помститися одеситам за останні поразки. Чотири матчі поспіль виграла команда Ященка. Вона уже тиждень знаходиться на першому місці – найвищому для себе в поточному сезоні, і має шанси загрожувати лідеру.

Утім, навіть з урахуванням додаткової втоми одеситів, у них є свої козирі. Після 10 турів «Реал Фарма» є найкращим за результатами домашніх матчів (4 перемоги, 1 нічия – 13 очок із 15-ти можливих у 5 матчах на своєму полі). До того ж, підопічні Бондаренка також мають хорошу серію – 4 тури без поразок (по дві перемоги й нічиї). Тож саме цей матч буде найбільш рейтинговим в 11-му турі.

26 вересня 2016 рік. 18:00. м.Івано-Франківськ. Стадіон «Рух»
«Тепловик» (Івано-Франківськ) – «Жемчужина» (Одеса)
Арбітр – Олександр Сахно (Київська обл.)
Дискваліфіковані: немає – немає

Іще одне дуже цікаве протистояння. «Тепловик», маючи 14 очок і посідаючи 8-ме місце, приймає «Жемчужину» – 19 очок і 4-те місце. Безперечно, результат цього матчу вплине на всю групу лідерів. А Івано-Франківськ очікує найвищого за рейтингом гостя – до цього часу команди вище п’ятого місця у цьому місті не гостювали.

«Тепловик» в минулому турі програв вперше за місяць, перервавши 3-матчеву переможну й 4-турову безпрограшну серію. Але навіть в гостях у «Кременя» іванофранківці виглядали переконливо, поступившись лише з мінімальним рахунком.

«Жемчужина» не програє 6 турів поспіль і здобула 5 перемог підряд. Цікаво, що ця команда встигла обіграти в гостях відразу двох тодішніх лідерів – «Рух» та «Інгулець-2». Єдине, що турбує гостей – чи встигне команда відновитися після складного кубкового матчу з «Карпатами», адже одеситам з прем’єрлігівцями не вистачило й 120 хвилин основного й додаткового часу для визначення переможця, а в серії післяматчевих пенальті удача посміхнулася львів’янам.

25 вересня 2016 10:30







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід

Cialis Achat Avis Cheap Generic Cialis Generic Levitra For Sale Generic Cialis With Dapoxetine Buy Cialis Kamagra Oral Jelly Results Precio Levitra 10 Mg Get Cheap Zoloft Online Venta Cialis En Espana Como Usar Propecia Cialis Viagra Buy Clomid For Men 1000g Of Amoxicillin Used For Stds Viagra Online Blue Achat Viagra Original Shelf Life Of Amoxil Sildenafil Citrate Zithromax For Otitis Media In Children Zithromax And Lyme Disease Kamagra On Line Baclofen Prix Cialis 40mg Professional For Sale Cheap Antabuse Pills Amoxicillin Eg Will High Single Dose Amoxicillin Chlamydia Order Viagra On Line Keflex Upper Respiratory Infection Is Amoxicillin Tablet Scored Purchase Zoloft Effects Of Long Term Amoxicillin Overdose On Keflex Where To Order Viagra 4 Corners Pharmacy Cialis Prix Pas Cher Tadalafil Tablets Real Dutasteride In Internet Virginia Beach Zithromax Doseage Buying Zoloft Online Kamagra Soft Tab Viagra Hard Tumblr Buy Cialis Lasuna Venta De Kamagra Online Viagra Discount Cialis Somniferes Cialis 20mg Lilly Preis Kamagra On Line Prix Xenical Espagne Acquisto Viagra On Line Cheap Viagra 25mg Staph Aureus Keflex Acheter Prescription Cheap Antabuse Pills Zithromax 3 Day Pack Kamagra Tabs Cialis Tadalafil Viagra Terapia Antipertensiva Drug Interactions Buy Tadalafil Online Priligy Republica Dominicana Dosis De Propecia Kamagra Tablet Kamagra Legal In Uk Genericforall Orlistat Price Propecia Tumore Effetti Collaterali Propecia Y El Corazon Buy Cheap Inderal Acheter Levitra Sans Ordonnance Cialis Generika Tadacip Accutane Cheapest Price Purchase Trazodone Online Propecia Work Long Term Cheap Viagra Overnight Levitra Acquistare Impotenza Zithromax Antibiotic Over The Counter Buy Zoloft Online Usa Generic Acticin Internet Shop Shipped Ups Why Do Vets Always Prescribe Amoxicillin Cheap Viagra Pill Amoxicillin For Bronchial Infections Generic Levitra Buy Online Viagra Online Cheap Isotretinoin Delivered On Saturday Hawaii Keflex For Staph Infection Order Kamagra Gel Viagra Se Vende Con Receta Medica Online Pharmacy Www Buy Sertraline Online Uk Canadian Medstore Fedex Macrobid 100mg Get Website Cialis Cost Online Pharmacy Cr

2017-05-22 06:34




Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18