Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Вторая лига, 21-й тур. Анонс матчей

Друга ліга повертається з весною і обіцяє стати цікавою і інтригуючою. В усякому разі спортивна боротьба та азарт очікується на кожному полюсі турнірної таблиці, адже щонайменше чотири команди після цього сезону залишать найнижчу за рангом професіональну лігу – дві спустяться в аматори, ще дві підвищаться у класі. А після плей-офф ще одна команда може забезпечити собі більш комфортні умови для розвитку у першій лізі.

«Реал-Фарма» пропускає цей тур. А матч «Кристал» – «Жемчужина» перенесено на невизначений термін на прохання керівництва господарів.

18 березня 2017 рік. 13:00. м.Біла Церква. «Зміна»
«Арсенал-Київщина» (Біла Церква) – «Іллічівець-2» (Маріуполь)
Арбітр – Володимир Запрутняк (Ужгород)
Перше коло – 2:4
Дискваліфіковані: немає – Ден.Папук

Це буде один із найважливіших матчів для білоцерківці на шляху збереження друголігової прописки. По-перше, матч із суперником із нижчої частини турнірної таблиці. По-друге, суперник за самим середнім віком також не надто досвідчений. По-третє, це домашня зустріч перед власними вболівальниками, якою можна гідно відкривати футбольний рік.

Відзначимо, що команда Акімова та Ущаповського значно оновилася. І, невдало стартувавши на Меморіалі Олега Макарова, пізніше увійшла у трійку найкращих на Меморіалі Сергія Закарлюки. Тож побачимо, кому більше пішла на користь пауза. Правда, у гостей є негативна обставина – дискваліфікований Денис Папук.

18 березня 2017 рік. 14:00. м.Вінниця. СК «Нива»
«Нива-В» (Вінниця) – «Балкани» (Зоря)
Арбітр – Дмитро Денисюк (Київська обл.)
Перше коло – 0:1
Дискваліфіковані: Загалевич, Дугієнко – немає

Дебютувати на посту головного тренера «Ниви-В» Володимиру Горілому випадає матчем проти одного з найскладніших суперників, дворазового чемпіона України серед аматорів – «Балкан». Гості прагнуть увірватися у п’ятірку найкращих, для чого їм треба тільки вигравати.
Утім, «Нива-В» наразі взагалі знаходиться в нижній частині таблиці, тож для успіху їй потрібно теж здобувати максимум очок. Тим більше, що матч відбудеться перед своїми фанами. Попри низку новачків, «Нива-В» не виставить зовсім оптимальний склад – дискваліфікований півзахисник Загалевич і дебютант команди, екс-запоріжець Дугієнко, який не зможе допомогти в захисті.

18 березня 2017 рік. 14:00. с. Володимирівка. Стадіон ім. О.Поворознюка.
«Інгулець-2» (Петрове) – «Суднобудівник» (Запоріжжя)
Арбітр – Олег Буяшов (Дніпро)
Перше коло – 0:0
Дискваліфіковані: немає – немає

Оновлений «Інгулець-2» суттєво омолодив свій склад, тож тепер «Суднобудівник», можливо, наблизиться до резерву петрівців за середнім віком і досвідом гравців. Обидві команди настільки оновилися, що, можна сказати, їхнім наставникам Кононенку й Люкенсу довелося наново награвати ігрові зв’язки. Додамо, що у першому колі «Суднобудівник» у Первомайську відібрав очки у «Інгульця-2», який грав майже у тому складі, що в минулому сезоні завойовував бронзові медалі другої ліги.

18 березня 2017 рік. 15:00. м.Горностаївка. Стадіон «Затис»
«Мир» (Горностаївка) – «Кремінь» (Кременчуг)
Арбітр – Олександр Солов’ян (Київ)
Перше коло – 0:2
Дискваліфіковані: Притиковський – немає

Один з найбільш статусних матчів туру пройде у Горностаївці. Велику селекційну роботу провів «Мир» Доценка та Богатиря. Чимало гравців готуються до дебюту. «Кремінь» же обмежився точковими змінами, тож може виявитися більш зіграним. Кременчужани цієї зими вперше в історії виграли престижний Кубок Пожечевського. Що ж стосується їхніх суперників, то «Мир» не зможе задіяти дискваліфікованого захисника Притиковського.

18 березня 2017 рік. 15:00. м.Хмельницький. Стадіон СК «Поділля».
«Поділля» (Хмельницький) – «Нікополь»
Арбітр – Олександр Кальонов (Львів)
Перше коло – 0:3
Дискваліфіковані: немає – Кренько

Хмельничани посідають останню сходинку в таблиці, утім, сподіваються значно поліпшити свої результати навесні. За літо й осінь дебютанти професіонального рівня стали досвідченішими, зберегли лідерів і ще й дозаявили кількох цікавих новачків. Все це має піти на користь «Поділлю», що поведе тяжку боротьбу за виживання.

Що ж стосується «Нікополя», то клуб на Кубку Придніпров’я та в низці контрольних матчів передивився низку потенційних новачків і готується пред’явити футбольній Україні нові таланти з дніпровського футболу. Вважаємо, що клуб став сильнішим і з поверненням досвідченого воротаря Гришина. А от не допоможе команді дискваліфікований форвард Кренько.

18 березня 2017 рік. 15:00. м.Львів. «Арена-Львів»
«Рух» (Винники) – «Металург-Запоріжжя»
Арбітр – Віталій Маляр (Хмельницький)
Перше коло – 4:3
Дискваліфіковані: Гурський – Чернявський, Остапенко

Історична подія – «Арена-Львів» вперше в історії прийме матч другої ліги. «Рух» готовий презентувати низку новачків, серед яких – іменитий екс-карпатівець Габовда та один з найталановитіших випускників «Дніпра» останніх років Бохашвілі. При цьому дискваліфікований Гурський не допоможе господарям, і це буде втрата для центру оборони.

Що стосується гостей, то вони взимку втратили низку гравців, та ще й мають дві дискваліфікації. Однак у першому колі на своєму полі «Славутич-Арени» «Металург» до останнього гідно боровся з «Рухом», програвши лише в один матч. Можливо, цей спогад надихатиме запорізьку молодь.

18 березня 2017 рік. 16:00. м.Івано-Франківськ. Стадіон «Рух».
«Тепловик-Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Енергія» (Нова Каховка)
Арбітр – Владислав Дорош (Київ)
Перше коло – 0:1
Дискваліфіковані: немає – Моісєєв

Господарі йдуть 11-ми, гості – 8-ми, а розділяє їх одразу шість очок. Що цікаво, «енергетики» змушені будуть обійтися без провідного півзахисника Моісєєва, який і став автором єдиного голу в матчі суперників у першому колі.

Обидва клуби, в основному, зберегли свої склади й посилилися точково. Обидва брали участь у традиційних зимових турнірах – «Тепловик-Прикарпаття» на Меморіалі Закарлюки, «Енергія» – на кубку Кримської федерації футболу.

Побачимо, хто виявився більш готовим до весняної частини сезону, а також оцінимо, наскільки змінилися всі команди ПФЛ після тривалої зимової перерви.

18 березня 2017 11:19







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18