Сьогодні 28 березня 2024 р.

Вторая лига. «Буковина» без тренера, трансферная активность «Кривбасса»

Перед поверненням чернівецьких футболістів із відпустки колектив залишився без головного тренера. Вирішив припинити співпрацю з «Буковиною» Степан Mаковійчук, який перебував біля керма команди останні півтора року.

Поки що в тренувальному таборі знаходяться шість гравців, що виступали за «Буковину» минулої осені, і група резервістів із команди U-19. Заняття проходять під керівництвом Юрія Киселиці – асистента Степана Mаковійчука. 21 лютого буковинці планують провести перший цього року спаринг – з однією з аматорських команд.

Вінницька «Нива», яка також виступає у групі «А», уже встигла провести два контрольні поєдинки. 27-річний граючий президент ФК Артур Загорулько в спарингу з місцевою аматорською командою діяв на вістрі атаки, а от у наступному, із «Поділлям», що завершився внічию (1:1), уже не брав участі через нездужання. Новий головний тренер «Ниви» Володимир Циткін на Загорулька розраховує. Поки що колектив залишили воротар Іван Mузичка, захисники Mикола Пастушенко та Mаксим Дубенков. На перегляді перебувають два потенційні новачки, які раніше грали в чемпіонаті Вінницької області.

«Ужгород» після перемоги в контрольному матчі над молодіжним складом «Mиная» (3:1) підписав контракти з екс-захисником збірної України Олегом Допілкою та універсалом Сергієм Mайбородою. Раніше вони виступали за «Минай» і краматорський «Авангард» відповідно.

А серед представників групи «Б» активність на трансферному ринку демонструє «Кривбас». Лави криворізької команди поповнили захисник Дмитро Фатєєв, півзахисник Олексій Збунь і нападник Ярослав Квасов. Вирушили на збір криворіжців до Туреччини й четверо вихованців академії «Гірника». Якщо вони зуміють себе проявити, то їм запропонують підписати контракти.

Не сидять склавши руки й селекціонери лідера – «Металу». Черговими зимовими новачками харків’ян стали захисник Володимир Шопін, який минулої осені виступав за «Гірник-Спорт», та нападник Ігор Сікорський із «Волині».

Ще дві команди цієї групи, «Енергія» та «Таврія Сімферополь», наразі проводять черговий етап підготовки в Новій Каховці. Зокрема, новий керманич «Енергії» Едуард Хавров визначився зі своїм помічником. Ним став Сергій Цой – багаторічний капітан херсонського «Кристалу», який буде граючим тренером.

11 лютого 2021 16:06







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18