Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Вторая лига, 9-й тур. Анонс матчей пятницы

Анонс матчів дев’ятого туру сезону-2020/21 у Другій лізі.

ГРУПА «А»
 
П’ятниця, 30 жовтня 2020 року. м. Ужгород, стадіон «Авангард», 15:00.
ФК «Ужгород» – «Карпати» (Галич)
Арбітр
– Ярослав Леськів (Львівська область)

Черговий тур Другої ліги відкриває цікаве протистояння. Четверта команда гостює в третьої, а між ними – всього два очка різниці. Гра особливо цікава тим, що стане першим протистоянням швидко прогресуючих суперників із часів, коли вони перетиналися в Аматорському чемпіонаті України. Тоді, до слова, «Карпати» здобули в матчах проти ужгородців чотири очки із шести можливих (2:2 вдома, 4:0 на полі суперника). Тож ФК «Ужгород» спробує взяти реванш.

Підопічні Васютика непереможні на своєму полі в поточному чемпіонаті (дві перемоги та нічия), щоправда, нічиєю в минулому турі з дебютантом турніру ФК «Чернігів» мають підстави бути невдоволеними. А от галицькі «Карпати» в минулому турі обіграли з рахунком 3:1 чернівчан. Якщо взяти таблицю суто жовтня місяця 2020-го, то підопічні Гнатіва будуть другими в Групі «А» (здобули 9 очок із 12-ти можливих).
 
ГРУПА «Б»

П’ятниця, 30 жовтня 2020 року. с. Мар’янівка. Стадіон «Мар’янівський», 14:00.
«Таврія Сімферополь» – «Реал Фарма» (Одеса)
Арбітр
– Єгор Кевлич (Кропивницький)

Тур у південно-східній дивізії випало відкривати суперникам, які вже грали між собою цього сезону. «Таврія» поступалася в рахунку, але вирвала вольову перемогу над одеситами в Кубку України (2:1). Та й загалом «Реал Фарма» – зручний суперник для сімферопольців. Із десяти матчів проти них «Таврія» не програла жодного – шість перемог і чотири нічиїх. В випадку успіху підопічні Шевченка зможуть замахнутися на друге місце, адже наразі відстають від «Металурга» на два очка.

Втім, «Реал Фарма» має надихатися минулим туром, коли здобула першу за місяць перемогу (2:1 над МФК «Миколаїв-2» на своєму полі). Одеська команда, до слова, знаходиться в тісній компанії чотирьох клубів, які розділяє лише одне очко. Тож в випадку перемоги може теоретично зробити відразу кілька кроків вгору.

П’ятниця, 30 жовтня 2020 року. м. Нікополь, стадіон «Електрометалург», 14:00
ФК «Нікополь» – МФК «Миколаїв-2»
Арбітр
– Тарас Панасюк (Бердичів)

Три тури триває безпрограшна серія нікопольської команди – тут перемога над «Реал Фармою» (3:1 в гостях) і дві домашніх нічиї – 0:0 із «Дніпром» і 1:1 із «Перемогою». А в гості до підопічних Варжеленка завітає один із переслідувачів – МФК «Миколаїв-2», що відстає від нікопольців на чотири очки.
 
Резервний склад першолігового клубу поки йде без перемог. У минулому турі «корабели» поступилися в Одесі («Реал Фарма» виграла 2:1). За три роки суперництва між цими командами найпопулярнішим підсумком зустрічей була нічия (п'ять результатів із восьми). З інших трьох зустрічей дві виграли нікопольці, одну – молоді миколаївці.

П’ятниця, 30 жовтня 2020 року. с.Совіньон. База ФК «Чорноморець», СК «Люстдорф», 14:00.
«Балкани» (Зоря) – «Метал» (Харків)
Арбітр
– Владислав Бакулін (Нова Каховка)

Поки триватиме реконструкція ігрового поля в селі Зоря, «Балкани» приймуть лідера на заміській базі одеського «Чорноморця». Це буде матч особливої ваги якраз для господарів, адже міцний зорянський колектив програв три останніх матчі із загальним прикрим рахунком 0:7.

А між тим «Метал» буде додатково мотивованим після першої в чемпіонаті втрати очок. Дебютант Другої ліги не зміг обіграти новокаховську «Енергію» (0:0), вперше для себе за час виступів на цьому рівні. Втім, над найближчим переслідувачем підопічні зіркового дебютанта тренерського цеху Кучера мають 6 очок переваги. Тож виїзд у гості до недавніх учасників Першої ліги буде для них більше показовим, ознайомчим, як можливість знову порівняти свої сили з досвідченим суперником.

30 жовтня 2020 11:45







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18