Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Карпаты» Галич возглавил испанский специалист

На тренувальній базі галицьких «Карпат» команді було представлено нового головного тренера. Ним став 37-річний іспанський фахівець Карлос Інарехос.

Новий коуч фактично з юності присвятив себе тренерській роботі. У нього є PRO-диплом УЄФА, ступінь психопедагогіки та офіційний диплом магістра спортивної діяльності та здоров’я. Він працював викладачем в Федерації футболу Іспанії, директором академії «Кітве Юнайтед» у Замбії, опублікував кілька книжок.

У якості тренера очолював та був асистентом у іспанських «Аліканте» (U-19), «Мурсії», «Артахонесі», гібралтарському «Манчестері», одному з найстарших клубів Франції «Мюлузі», у кіпрських клубах «Докса» (Катокопіас) та «Ерміс» (Арадіппу), також у топ-клубах «Аль-Гіляль» (Ер-Ріяд, Саудівська Аравія) та «Аль-Аглі» (Доха, Катар). Очолюючи молодіжну команду U-23 катарського клубу Карлос Інарехос став чемпіоном. Також він протягом двох тижнів керував і головною командою, на чолі якої здобув дві перемоги. Останній клуб тренера – саудівський «Аль-Шабаб», з яким він став віце-чемпіоном країни. У цьому йому, зокрема, допоміг зірка аргентинського футболу Евер Банега, який підтримав молодого головного тренера і став лідером команди.

«Моя футбольна ідея – веселий футбол. Я хочу атакувати все, що лише зможу. Футбол належить вболівальникам, і я хочу, щоб вони насолоджувалися. Мені подобається, що моя команда бере на себе відповідальність за красиву та яскраву гру і постійно атакує ворота суперника», – розповідав Карлос Інарехос в інтерв’ю іспанському виданню Marca.

Саме Карлос Інарехос керуватиме галичанами у найближчому матчі проти «Чернігова», що відбудеться у неділю, на бурштинському стадіоні «Енергетик».

23 вересня 2021 20:50







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18