Сьогодні 29 березня 2024 р.

Камерунский тренер винницкой «Нивы» покинул клуб

26 листопада стало відомо, що головний тренер вінницької «Ниви» Колінс Нгаха пішов із клубу другої ліги за власним бажанням. Цю подію прокоментував сам камерунський спеціаліст.

– По-перше, результат команди дещо не той, який ми очікували. По-друге, далася взнаки втома та емоційна напруга. Хотілося б більше часу приділяти родині. Також я продовжу займаюся маленькими футболістами у власній Академії.

Думаю, зараз є правильним звільнити місце для іншого фахівця. Можливо, він налагодить ігровий і тренувальний процес таким чином, щоб команда показала кращий результат в наступному році.

– Колінсе, за рік роботи із «Нивою» що найбільше запам’яталося?
– Було багато емоцій, яскравих перемог і прикрих поразок. Користуючись нагодою, дякую за плідну співпрацю президенту «Ниви» Вадиму Кудіярову і директору клубу Дмитру Рогозюку. Велике спасибі за підтримку всім вболівальникам.

Напевно я, як молодий тренер, багато помилявся. Але я завжди працював на благо команди, намагався покращувати гру. Я рухався, вчився. І, думаю, цей отриманий досвід допоможе мені в подальшому.

– Думаєте продовжувати тренерську кар’єру в професіональному футболі?
– Поки про це не думаю. Хочу наразі сконцентруватися на інших питаннях та взагалі дещо відпочити від футболу.

– Якщо під керівництвом нового тренерського штабу вдасться зберегти кістяк команди, чи є у «Ниви» потенціал для покращення результатів?
– Безумовно. В нашій команді зараз зібрані доволі непогані футболісти. Плюс молодь, яка набрала певний досвід і росте в ігровому плані. Зрозуміло, із молодими гравцями потрібно багато працювати. Сподіваюся, нові тренери допоможуть поставити «Ниві» гру. І вона демонструватиме видовищний футбол, який відповідатиме головній команді області.

Я завжди буду переживати і вболівати за команду. Якщо в деяких моментів «Ниві» буде потрібна моя допомога, я буду готовий її надати. Всі небайдужі до футболу мають розуміти, що професіональний клуб Вінниччини – понад усе!

Можливо, колись повернуся до «Ниви». Думаю, двері до клубу для мене не закриті. Ми прощаємося із керівництвом і гравцями по-дружньому. Далі будемо зустрічатися і спілкуватися.

26 листопада 2019 18:14







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18