Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Турніри, Туреччина і надії». Де проведуть збори команди Другої ліги?

Попередні плани команд Другої ліги на зимове міжсезоння сезону-2019/20.

Група А

«Нива» (Тернопіль)
в світлі інформації про фінансові проблеми - в центрі уваги. Тренерський штаб і всі основні футболісти готові грати у весняній частині сезону і вирішувати поставлені завдання. З 28 січня команда сподівається почати роботу в Хмельницькому. У планах - участь у змаганнях на Кубок мера Хмельницького і, можливо, інших місцевих зимових турнірах (як варіант - Кубок мера Івано-Франківська), а другий етап підготовки (з середини лютого) запланували провести у Моршині.

Тренувальні збори «Полісся» стартують після новорічних та різдвяних свят, адже за інформацією пресслужби ПФЛ несподівані фінансові труднощі вдалося уладнати у діалозі з Житомрською облрадою. Конкретика щодо планів команди скоро з'явиться (житомиряни розглядають можливість зіграти або в Меморіалі Щанова в Києві, або в Кубку Пожечевського в Полтаві).

«Верес» у відпустці до першого лютого. Ближче до цієї дати стане відомо, де саме відбудуться збори і чи буде рівненський клуб брати участь в традиційних зимових турнірах.

«Поділля» вийде з відпустки в новому році. На лютий клуб планує участь в Кубку міського голови Хмельницького.

Відпустка «Діназа» триватиме до кінця грудня, а напередодні новорічно-різдвяних свят команда збереться в Лютежі, щоб провести міні-турнір. Повноцінна підготовка до весняної частини сезону клубом запланована на середину січня. «Діназ» зіграє в Меморіалі Макарова і ще в одному з зимових турнірів, які проводить Київська обласна федерація футболу. Не виключено, що завершальний етап підготовки команда проведе в Туреччині.

«Ми зберемося в середині січня і візьмемо участь в турнірі Макарова, який стартує 25 січня, – сказав клубній прес-службі головний тренер Володимир Бондаренко. – Поля в цей час особливо не дозволяють тренуватися, тому потім зіграємо ще в одному зимовому турнірі. Перед стартом сезону заплановано двотижневий збір в Туреччині, з 1 по 14 березня. Повернемося і перед стартом чемпіонату у нас залишиться на підготовку тижневий цикл».

ФК «Калуш» у відпустці орієнтовно до 24-25 січня. Перший збір клуб планує провести в Моршині, другий – ігровий – на Кубку мера Івано-Франківська, третій – в Туреччині.

«Чайка» у відпустці з кінця листопада. Після зустрічі в неформальній обстановці футболісти і тренери попрощалися до 25 січня, коли відновиться навчально-тренувальний процес. Можливо, команда встигне взяти участь в зимових турнірах Київської області. Команда збирається працювати в рідному регіоні.

«Нива» (Вінниця) остаточно зверстає плани на збори вже після оголошення нового головного тренера.

ФК «Ужгород» поки не визначився з остаточним графіком підготовки.

«Буковина» збереться в грудні, щоб провести тижневий цикл тренувань, на якому тренерський штаб перегляне потенційних новачків.

«Оболонь-Бровар-2» у відпустці до 28 січня, після чого команда буде працювати на домашніх зборах. У плані - участь в Меморіалі Щанова та контрольні матчі з суперниками хорошого рівня.

Група «Б»

«ВПК-Агро»
збереться на перший тижневий етап підготовки в грудні, а в січні приступить до наступного етапу роботи. За попередніми планами, клуб візьме участь у місцевому зимовому турнірі.

«Альянс» виходить з відпустки 20 січня. Після ґрунтовного медобстеження і тестування з 24 січня по 18 лютого команда працюватиме в Сумах, а з 21 лютого по друге березня – в Ромнах. При цьому команда зможе плідно попрацювати і потренуватися на власному стадіоні в селі Байрак, щоб якісно підготуватися до третього етапу підготовки, який 6-18 березня планується провести в Туреччині. Вже домовлено про спаринги з «Вікторією» (Миколаївка), «Металістом 1925» (Харків), «Гірником-Спорт «(Горішні Плавні), ФК «Тростянець», «Чайкою», «Поліссям».

«Кристал» з відпустки виходить 24 січня. Всі збори пройдуть в Херсоні. Планують брати участь в Кубку Криму, традиційним учасником якого є «Кристал», а також хочуть зіграти ще в одному турнірі (розглядатимуть різні варіанти).

«Гірник» почне підготовку до весняної частини сезону орієнтовно 15 січня. Міжсезоння команда проведе в Кривому Розі, займаючись на штучному полі спорткомплексу «Гірник». Буде заплановано ряд спарингів, можлива участь в зимових товариських турнірах.

«Енергія» у відпустці по 27 січня. Збори планують провести вдома. Можлива участь в турнірі на Кубок Федерації футболу АР Крим.

У ФК «Нікополь» збори намічені з ершого лютого. Є зацікавленість в контрольних матчах. Якщо ні з ким не вийде домовитися або спарингів буде мало, тоді розглядатимуть участь в зимових турнірах.

Плани МФК «Миколаїв-2» поки не відомі – в клубі проведене повне перезавантаження тренерського штабу, новий старший тренер оголосить конкретні плани після призначення. Відомо, що частина гравців команди підтримують форму в міських зимових змаганнях.

«Таврія Сімферополь» поки що не оголошувала плани на зимові збори. Інформації з клубу немає. Нагадаємо, команда не виїхала на календарний матч в Краматорськ, за що отримала технічну поразку. З Федерації футболу АР Крим повідомили про серйозні проблеми з фінансуванням клубу.

ФК «Реал Фарма» не виходить з тренувального процесу – клуб планує участь в міських зимових турнірах Одеси.

«Авангард-2» планує зібратися 31 січня: пройти тести, медогляд і готуватися до чемпіонату. Готуватися планують на місці (Краматорськ-Слов'янськ), конкретика щодо зимових турнірів і контрольних ігор стане відома пізніше - після обговорення плану роботи з керівництвом клубу.

«Чорноморець-2» у відпустці до 16 січня. Працювати буде в Одесі, проводячи численні контрольні матчі. Уже відомо, що 25 січня – спаринг з «Балканами», щодо інших ведуться перемовини.

20 грудня 2019 18:56







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18